Mākslas studijas – jauna bezmaksas nodarbība Bērnu universitātē

Cik gan plaša un dažāda ir mākslas pasaule, cik gan patīkamas emocijas un pieredzi tā sniedz! Mammamuntetiem.lv radītā Bērnu universitāte ir izveidojusi jaunu mācību programmu sākumskolas vecuma bērniem – "Mākslas studijas". Nodarbības vada “Iespējamās misijas” mākslas skolotājs un talantīgs karikatūrists Bruno Bahs. Nodarbības ir bezmaksas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammamuntetiem.lv “Bērnu universitāte” no 5.maija piedāvā bērniem apmeklēt radošas un izglītojošas nodarbības - “Mākslas studijas”. To mērķis ir veicināt bērnos interesi par mākslu un neparastu skatījumu uz vienkāršām lietām, objektiem.

“Mākslā nav "pareizi/nepareizi", nav obligāto likumu, ir tikai daži mani ieteikumi, kas palīdzēs Tavam darbam būt labākam kā vakar! Ar smaidu pretī mazajām uzvarām!” – teic Bruno Bahs


Nodarbībās bērni mācās domāt radoši, sadarboties,  izskaust robežu sevī, attīsta savu fantāziju, apgūst dažādus vizuālās mākslas stilus, kā arī iemācās savas domas un sajūtas “uzlikt” uz papīra. 

Tuvākās nodarbības:
5.maijs plkst.16:00. Tēma: iepazīšanās; kā uzzīmēt kaķi.
19.maijs plkst.16:00. Tēma: Graffiti zīmēšana.

Nodarbību ilgums: 1.5h  (Nodarbības starplaikā tējas pauze)
Cena: BEZ MAKSAS!

Reklāma
Reklāma


Nodarbības notiek Mammamuntetiem.lv Bērnu universitātes telpās Rīgā, Brīvības ielā 40 (iekšpagalmā).

Piesaki savu bērnu nodarbībai ŠEIT!
Papildu informācijai laura@mammam.lv, tālr. 26615437


Atklājot, ka vairākās Rīgas skolās pirmklasniekiem pagarinātā grupa beidzas jau pēcpusdienā, nevis vecāku darba dienas beigās, pirms trīs gadiem Mammamuntetiem.lv izveidoja Bērnu universitāti, kur sākumskolas vecuma bērni aicināti mācīties bez maksas. Mērķis - ne vien nodrošināt saturīgu laika pavadīšanu pēc skolas, bet arī jau agrīnā vecumā ieinteresēt bērnus šobrīd un nākotnē aktuālajās profesijās. Šobrīd Bērnu universitāte piedāvā apmeklēt uz rokdarbiem orientētu mācību programmu “Princešu studijas”, nodarbības par dabu “Dabas pētnieki pilsētā”, “Swedbank naudas studijas bērniem” un no 5.maija “Mākslas studijas”.