Piesaki bērnu naudas studijām Bērnu universitātē!

Kas ir ģimenes budžets? Kā tas veidojas un kur tiek tērēts? - par šiem un daudziem citiem ar naudu saistītiem jautājumiem bērni nu var mācīties Mammamuntetiem.lv Bērnu universitātes jaunajā naudas studiju programmā, kuras mērķis ir veidot izpratni par finansēm, to nepieciešamību, pelnīšanu un gudru tērēšanu. Mācības notiek bez maksas!

Bērnu universitātes jaunās naudas studiju programmas mērķis ir bērniem veidot izpratni par finansēm, to nepieciešamību, pelnīšanu un gudru tērēšanu. Mācības notiek bez maksas!

FOTO: Shutterstock.com

Bērnu universitātes jaunās naudas studiju programmas mērķis ir bērniem veidot izpratni par finansēm, to nepieciešamību, pelnīšanu un gudru tērēšanu. Mācības notiek bez maksas!

Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāte sadarbībā ar “Swedbank” ir izveidojuši jaunu, izglītojošu studiju programmu “Swedbank naudas studijas bērniem”, kas paredzēta sākumskolas vecuma bērniem un kuras mērķis ir veidot izpratni par finansēm, to nepieciešamību, pelnīšanu un gudru tērēšanu. Nodarbības ir apmeklējamas bez maksas un notiek divas reizes mēnesī. Tās vada divi radoši un iedvesmojoši skolotāji – Agnese Slišāne un Kristaps Auzāns -, kuri mācījušies izglītības programmā “Iespējamā misija” .

 

Pasniedzēji Agnese Slišāne un Kristaps Auzāns aizraujošā veidā un bērniem saprotamā valodā stāstīs un, praktiski darbojoties, mācīs dažādus tematus par un ap naudu.

 

Studiju tematika:

• Ģimenes budžets, tā veidošana un tērēšana;

• Preces vērtība, tās noteikšana;

• Nodokļi, to nozīme un izlietojums

• u.c.

Tuvākās nodarbības:

20.aprīlis plkst. 16:00 – Tēma: Iepazīšanās, ģimenes budžets.

Reklāma
Reklāma

27.aprīlis plkst. 16:00 – Tēma: Ģimenes budžets.

Nodarbību ilgums: 1,5 h

Cena: BEZ MAKSAS!

Swedbank naudas studijas bērniem

Nodarbības notiek katra mēneša pēdējās divās pirmdienās. Mācības paredzēts bērniem vecumā no 7 līdz 10 gadiem. Pirmās “Swedbank naudas studijas bērniem ” nodarbības notiks 20. un 27. aprīlī plkst. 16.00-17.30 Mammamuntetiem.lv Bērnu universitātes telpās Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā).

Piesaki savu bērnu nodarbībai ŠEIT (vietu skaits ierobežots)!

 

Papildu informācijai laura@mammam.lv, tālr. 26615437

 

Atklājot, ka vairākās Rīgas skolās pirmklasniekiem pagarinātā grupa beidzas jau pēcpusdienā, nevis vecāku darba dienas beigās, pirms trīs gadiem Mammamuntetiem.lv izveidoja Bērnu universitāti, kur sākumskolas vecuma bērni aicināti mācīties bez maksas. Mērķis - ne vien nodrošināt saturīgu laika pavadīšanu pēc skolas, bet arī jau agrīnā vecumā ieinteresēt bērnus šobrīd un nākotnē aktuālajās profesijās. Šobrīd Bērnu universitāte piedāvā apmeklēt uz rokdarbiem orientētu mācību programmu “Princešu studijas”, nodarbības par dabu “Dabas pētnieku studijas” un no 20.aprīļa arī “Swedbank naudas studijas bērniem”.