Pašgatavotas lelles un leļļu mājas? Uzzini, ko mazās dāmas mācās BeU Princešu studijās

Kā lietderīgi izmantot lielās un tukšās piena vai mašīnas loga šķidruma plastmasas pudeles? Kā darināt orģinālas lelles? Šādus un ne tikai šādus brīnumus Mammmamuntetiem.lv interešu un izglītības centrā "Bērnu universitāte (BeU)" māca Princešu studijās.

Mūsu Princešu studiju mazā dāma lepojas ar pašdarinātām lellēm. Foto: speciāli Bērnu universitātei Laila Pipara

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mūsu Princešu studiju mazā dāma lepojas ar pašdarinātām lellēm. Foto: speciāli Bērnu universitātei Laila Pipara

Mammamuntetiem.lv izveidotajā interešu un izglītības centrā “Bērnu universitāte (BeU)” šobrīd ir divas skaistas progrmmas “Eksperimenti bērniem” un “Princešu studijas”. Bērnu universitāti mazie interesenti vecumā no 7 – 10 gadiem var apmeklēt bez maksas.

"Princešu studiju" TUVĀKO NODARBĪBU TEMATI:

Marts - LEĻĻU mēnesis

Aizvadītajā nodarībā, 5.martā, gatavojām fantastiskas lelles, kā arī stilīgus tērpus pašu gatavotajām lellēm.

Nākamā nodarbība ir jau šodien - 26.martā plkst. 16:00, kad mācīsimies gatavot īstas un lielas leļļu mājas. Vai zināji, ka leļļu mājas var radīt teju no visiem materiāliem, kas ir pa rokai? Atraisīsim fantāziju un savām stilīgajām lellēm radīsim stilīgas mājas! Līdzi jāņem tukša plastmasas pudele un iepriekšējā nodarbībā pagatavotās lelles.

Aprīlis - STILĪGU APĢĒRBU mēnesis

2.aprīlis plkst. 16:00 Pašas rokām meistaroti un tamborēti ausainīši! Ausainīšus izrotāsim ar skaistām puķēm, bantēm un citiem krāšņumiem. Līdzi jāņem tamboradata!

30.aprīlis plkst. 16:00 Spilgta kaklrota - šalle no vecā T-krekla? Jā, tas ir iespējams :) Apgūsim netradicionālas idejas, kā atsvaidzināt savu izskatu pavasarī.

 

Nodarbības ilgums: 1,5 h

Nodarbības notiek: Brīvības ielā 40 – 16 (pagalmā) mammamuntetiem.lv redakcijas telpās.

Cena: 0,00 EUR.

PIETEIKTIES!

 

{{ gallery }}

Foto speciāli Bērnu universitātei Laila Pipara

 

Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāteKas ir Bērnu universitāte un Princešu studijas

Ģimeņu organizācijas mammamuntetiem.lv un nodibinājuma “Fonds Mammām un Tētiem” radīts sākumskolas vecuma bērnu interešu izglītības centrs, kas vērsts uz individuālo talantu attīstību un skolēnu priekšstatu un izpratnes veidošanu šobrīd un nākotnē aktuālākajās profesijās un jomās. Princešu studijās galvenais akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbus, telpu dekorus, dāvanu iesaiņojumus un dažādas mājsaimniecības lietas – arī no otrreizējās pārstrādes materiāliem. Princešu studijās apgūst arī pieklājības normas un etiķeti. 

Bērnu universitātes atbalstam

Bērnu universitātes darbības nodrošināšanai piesaistām dažādus uzņēmumus, kas vēlas sava uzņēmuma tēlu saistīt un ir līdzatbildīgi par Latvijas bērnu un jauniešu izglītošanu. Ikviens, kurš atbalsta Bērnu universitātes ideju, aicināts ziedot jebkāda apjoma līdzekļus nodibinājumam “Fonds Mammām un Tētiem”, kam ir piešķirts sociālā labuma statuss, ar norādi “Bērnu universitātei”. Lai uzzinātu vairāk par sadarbību un atbalstu, rakstifonds@mammamuntetiem.lv.

 

Mūsu īpašais Bērnu universitātes “Princešu studiju” atbalstītājs ir “Pērļotava”.

Reklāma
Reklāma

Pērļotava pērļu interneta veikals

Latvijā lielākais uzņēmums, kurš nodarbojas ar rotaslietu un tās furnitūras izplatīšanu jau vairāk kā desmit gadus. Pie mums var iegādāties visu nepieciešamo rotaslietu pagatavošanai: akmentiņus, aizdares, auskaru āķus, auklas, stieples, gumijas, un citus dekoratīvos elementus,gan no metāla,gan no sudraba. Piedāvājam arī gatavas rotas no dabīgiem un mākslīgiem akmeņiem, sudraba rotaslietas, bižutēriju, rotaslietu statīvus, instrumentus rotaslietu gatavošanai, filcu, fimo plastiku dāvanu maisiņus....nu īsta pērļu lāde! Ienācwww.perlotava.lv.

Pērļotavas veikalu adreses:

Rīga, Brīvības 155.

darba laiks: P-Pt. 9.00-18.00 , S. 10.00-16.00 

Veikala: tel.27440000

Administrācija: tel.29662625

 

Jelgava, Lielā iela 3

darba laiks:P-Pt. 10.00-18.00, S. 10.00-16.00

Veikala tel.: 27723335

 

Ogre, Rīgas iela 23, t/c Dauga  

darba laiks:P-S. 10.00-21.00, Sv. 10.00-20.00

Veikala tel.: 27546564


Sazinies pa e-pastu: perlotava@inbox.lv

 

Nodarbības notiek mammamuntetiem.lv telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Maiznīcas FLORA cepumiem

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Par grīdu tīrību rūpējas iRobot.

Ko vēl Tu varētu paveikt, kamēr māju tīra iRobots? Piemēram, mācīties Gudro Sievu skolā!