Mammas dalās savās atsauksmēs par zīmola "Happy" autiņbiksītēm

Šajā pavasarī piecām mammām un viņu brašajiem bērniem bija iespēja izmēģināt autiņbiksīšu zīmola "Happy" autiņbiksītes. Iepazīsties, ko par tām saka mammas, un varbūt arī tu vēlēsies tās izmēģināt.

Foto: Agnese Gabrāne

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Agnese Gabrāne

Elīzas mamma Sintija 
Elīza lietoja zīmola "Happy" trešā izmēra autiņbiksītes. "Uzvelkot, biju patīkami pārsteigta, ka nekādu lieku aromatizētāju un smaku, kā tas ir citām zīmolu autiņbiksītēm. Savilkta,  elastīga muguriņa, klipši bija laba garuma un noturīgi. Lietojot šīs biksītes, priekšpusi neatlocīju, labi piemērots garums, ka nav mazajai līdz pus vēderam," iespaidos dalās mamma Sintija.



Vēl mammu piesaistīja autiņbiksīšu dizains, kas ir gaiši violetā krāsā, raidot maigu un skaistu iespaidu. Tāpat tika uzslavēta labā uzsūktspēja, jo nebija novērotas nekādas noplūdes. "Tā kā Elīza, izvēloties autiņbiksītes, ir cimperlīga un ne visas autiņbiksītes viņai bijušas piemērotas, tad no "Happy" dupsis nebija apsārtis nevienu reizi," piebilst mamma. 

 

Jurģa mamma Annija
Jurģim ir tikai divas nedēļas un viņš izmēģināja zīmola "Happy" pirmā izmēra autiņbiksītes. Iespaidos dalās Annija: "Jurģis braši pieņemas svarā un ir iekarojis visu mūsu sirdis. Izmēģinot zīmola "Happy" autiņbiksītes, esam ļoti apmierināti. Tās patīk arī dēliņam. Tik lieliski, ka ir padomāts par īpašo izgriezumu nabiņai. Pēc dzemdībām, kad nabassaite ir nogriezta un tai jāpievērš pastiprinātas rūpes, "Happy" jau to izdarījis ir mūsu vietā. Mēs noteikti izvēlēsimies šīs biksītes arī turpmāk."

Elzas mamma Lauma
Elza izmēģināja trešā izmēra autiņbiksītes. "Šobrīd meitai ir pusotrs mēnesis un viņa sver nedaudz vairāk par 4 kg. Pirmo reizi, kad uzvilktu autiņbiksītes, šķita, ka tās ir par lielu, taču, kad sapratu, ka nav nekādas noplūdes, biju ļoti apmierināta. Tas man ir tik būtiski, jo, izmantojot, citu ražotāju biksītes teju katru reizi saskāros ar slapjām, netīrām drēbēm un slapju bērnu," stāsta Lauma.

Mamma zīmola "Happy" autiņbiksītēs novērtē to, ka bērna dibentiņš nav saspiests, tam klāt tiek gaiss un arī ap kājiņām nepaliek nekādi nospiedumi, kas varētu radīt kairinājumu vai apsārtumu. Arī klipši ir viegli nofiksējami un parocīgi, jo tie ir garāki kā citiem ražotājiem.

"Ļoti patīk, ka autiņbiksītes ir bez aromāta, kas nozīmē, ka tās ir piemērotas jebkuram degunam un nerada nepatiku. Autiņbiksītēs iestrādātais indikators ļoti noder, kaut arī biksītes mainu teju pēc katras ēdienreizes. Kopumā gan es, gan mazā nēsātāja esam ļoti apmierinātas ar "Happy"," noslēdz Elzas mamma.

Reklāma
Reklāma

Toma mamma Lāsma
Toms izmēģināja pirmā izmēra autiņbiksītes, kas speciāli paredzētas jaundzimušajiem. "Zīmola "Happy" autiņbiksītēm ir patīkams, mīksts un elpojošs materiāls. Nejutu pilnīgi nekādu sintētisku aromātu, dēla dupsim patika. Ļoti ērti, ka nabiņai ir paredzēta vietiņa, lai nav jāatloka priekšējā mala," stāsta mamma. 

Lāsma vēl novērtēja mitruma indikatora svītru: "Naktīs tā īpaši noder, ja svītriņa no dzeltenas ir kļuvusi zila, tad autiņbiksītes ziņo, ka tās ir jāmaina."


Emmas mamma Elza
Emma izmēģināta trešā izmēra autiņbiksītes. "Lai gan mana mazuļa iecienītākais stāvoklis ir būt bez drēbēm uz mīksta, vēlams, gaiša paklāja pēcpusdienas saulītē, jau agrā bērnībā nākas vilties - un ģērbties. Autiņbiksītēm “Happy” laimīgā kārtā piemīt daudz labu īpašību, kas tik nīsto kūņošanos kārtu kārtām atvieglo gan bērnam, gan vecākiem. Tās ir ērti un - pats galvenais - veikli uzvelkamas uz pašiem spriganākajiem un nenotveramākajiem pakaļgaliem; tās ir vieglas un plānas, tādējādi radot iluzoro sajūtu, ka varbūt, varbūt tomēr kājās nekā nav. Uzsūc tās mitrumu ātri un pamatīgi, jo ne reizi vēl nav gadījusies avārija ar plūdiem pāri malām, kas ir īpaši svarīgi tiem, kas mīl garas pastaigas ratos pēc kārtīgas maltītes. Kopumā ņemot - gan nēsātājs, gan ģērbēji ir apmierināti ar autiņbiksītēm, nosaukums “Happy” atbilst gaužām labi!" atklāj mamma Elza.

"Happy" ir augstākās kvalitātes autiņbiksītes mazuļiem no <700 g līdz 25 kg