Pepsi, Dior, Nirvana – šie ir vārdi, ko vecāki 2013. gadā devuši saviem bēriem! Vārdu TOP ārzemēs

Pepsi, Dior, Nirvana – vecāki saviem bērniem turpina dāvāt visai savdabīgus vārdus – par godu slavenībām, zīmoliem... Populārākie un spocīgākie meiteņu un zēnu vārdi 2013. gadā ārzemēs noteikti, izvērtējot 370 000 mazuļu vārdus. 
Kā sauksim savu mazuli? Par Pepsi? Dior? Bet varbūt... Nirvana? Foto iesūtījusi Agrita Mindale.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā sauksim savu mazuli? Par Pepsi? Dior? Bet varbūt... Nirvana? Foto iesūtījusi Agrita Mindale.

 

Bērnu vārdu analīze liecina, ka, izvēloties saviem pēcnācējiem vārdus, vecāki arvien vairāk ietekmējas no slavenību, seriālu un TV šovu zvaigžņu vārdiem. Par labu vārdu savam bērnam esam vecāki pat izvēlējušies tos, ko slavenības sev piedēvējušas kā segvārdus, piedaloties TV šovos. 

 

Paradise (paradīze), Vogue (populārā modes žurnāla nosaukums), Pinky (rozīgs) – pie šādiem vārdiem tikušas 2013. gadā dzimušās meitenītes. Kādai dots arī vārds Nirvana – par godu deviņdesmitajos gados populārajai Kurta Kobeina rokgrupai.

 

Interesanti bērnu vārdi

Kāda cita ģimene savu meitu nosaukuši par Peppu – šo vārdu miljoniem bērnu visā pasaulē atpazīs no multfilmas par ruksīti Peppu (Peppa Pig - skat. foto)...

Bērnu vārdi

oriģināli vārdi bērniemPepsi vai tēja – ko labāk dzertu tu?:) Ir ģimenes, kas šos dzērienus ciena tik ļoti, ka nosauc šajos vārdos savus bērnus – Pepsi un Tea (tēja – no angļu val.). 

 

Vecāki cenšas izvēlēties vārdus, kādu nav otram mazulim pagalma smilšu kastē, līdz ieliktas vārds ir tāds, ka citi pārjautā divreiz - kā, kā sauc jūsu bērnu..? Londona! Olimpija! Iespējams, šādi vārdi bērniem ielikti par godu olimpiskajām spēlēm, kas 2012. gadā notika Londonā...

 

Radoša pieeja bērna vārda domāšanā ir apsveicama, tomēr vecākiem būtu jāpatur prātā, ka personvārds ir tas, ar ko tu esi kopā dienu dienā...

 

 

 

 

 

 

Interesanti bērnu vārdi.Vēl kādi 2013. gadā dzimuši mazuļi tikuši pie populārā un ietekmīgā modes žurnāla "Vogue" vārda!

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

 

 

Neparastāko zēnu un meiteņu vārdu TOP 20

Zenu un meiteņu vārdu tops

 

No populārāko bērnu vārdu topa izkrīt un ienāk:

Populārākie vārdi bērniem

 

Populārāko vārdu topā sāk atgriezties seni, agrāk par vecmodīgiem uzskatītie vārdi, piemēram, Violeta (Violet) un Īvija (Ivy). 

 

Populārāko vārdu TOP 100 pirmajā pieciniekā zēnu vārdu vidū ir Džeks (Jack), Olivers (Oliver), Harry (Harijs), Čārlijs (Charlie), Džeikobs (Jacob) un aiz tiem uzreiz seko Oskars, Džeimss un Tomass. No zēnu vārdu topa pēc vairāku gadu slavas gājiena sāk strauji izkrist vārds Hugo.

 

Meiteņu topa virsotnēs aizvien turas Amēlija (Amelia), Olīvija (Olivia), Emīlija (Emily), Ava (Ava) un Popija (Poppy).

 

2013. gada zēnu un meiteņu populārāko vārdu TOP 100

Bērnu vārdi

Bērnu vārdu top 100

Bērnu vārdi

Bērnu vārdu tops

 

Materiāls gatavots pēc www.dailymail.co.uk materiāla.