Bübchen jaunā produkcija bērniem. Vērtē mammas

Novembra beigās un decembra sākumā Bübchen dāvāja iespēju 4 aktīvām Gudro Sievu skolas vingrotājām testēt jaunāko produkciju - Bübchen krēmu vēja un slikta laika apstākļiem un Bübchen mazgāšanās un dušas krēmu. Kā mammas vērtē jauno produkciju, lasi atsauksmēs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rita, 10 mēnešus vecās Šarlotes mamma: “Līdz šim ir bijusi neliela saskarsme ar Bübchen produkciju, tāpēc nebaidījos izmēģināt jaunākos produktus – dušas želeju un krēmu aukstam laikam. Mēs meitiņai ikdienā kopjošo kosmētiku lietojam minimālā apjomā, tāpat arī šo produkciju.

Dušas želeju lietojām reizi vai divas reizes nedēļā pēc baseina apmeklējuma. Dušas želejai ir patīkama smarža, pēc lietošanas ādiņa palika maiga, neparādījās nekādas alerģiskas reakcijas.

Runājot par krēmiem, līdz šim tādus nebijām pārāk daudz lietojuši, vien laikā, kad bijām Ēģiptē, kur saule ir daudz intensīvāka nekā pie mums. Krēmu aukstam laikam bija iespēja izmēģināt pirms kādas nedēļas, kad uznāca lielāks aukstums, tad to uzklāju meitiņai uz vaidziņiem pirms iešanas ārā. Likās, ka tas labi pilda savu pamatfunkciju – bērniņa ādiņas pasargāšanu."

 

 

 

Simona, 1 gada vecā Markusa mamma: “Dažkārt, saskaroties ar jauniem produktiem, ir bažas, kā uz tiem reaģēs bērniņa āda, bet, šoreiz nebija nekādu šaubu par piedalīšanos Bübchen jauno produktu testā, jo Bübchen ziepītes bija pirmais ādas kopšanas līdzeklis, ko lietoja Markuss drīz pēc piedzimšanas.

Dušas želeju dēlam lietojam 3 reizes nedēļā, no kurām divās reizēs mazgājam arī matiņus. Man ļoti patīk šis produkts. Krēmu aukstajam laikam šajā brīdī lietojam katru dienu. Arī šis produkts nav sagādājis 

vilšanos, ņemot vērā, ka Markusam ir jutīga ādiņa, jo viņam ir nosliece uz piena olbaltumvielas nepanesamību.”

 

 

 

Agnese, 6 mēnešu vecā Riharda mamma: “Biju priecīga par iespēju piedalīties Bübchen jaunās produkcijas testēšanā, jo līdz šim bieži esmu iegādājusies šīs firmas ražotos ķermeņa kopšanas līdzekļus. Te uzreiz jāprecizē, ka tos esmu iegādājusies ar mērķi lietot pati. Topa augšgalā ir ķermeņa eļļiņas, ko pati lietoju jau vairākus gadus. Šīs eļļiņas esmu iecienījusi, jo palīdz mazināt ādas sausumu tieši kājām. 

Viens no testējamajiem produktiem bija mazgāšanas līdzeklis. To izmantoju gan sev, gan dēliņam. Šis produkts man liekas ļoti labs. Pēc mazgāšanās bija sajūta, ka nav nepieciešams papildus krēms vai eļļa ādai, jo āda likās pietiekami pasargāta. Arī dēliņam āda likās maiga un gluda. 

Krēms ir no tiem produktiem, ko noteikti iekļaušu regulāro pirkumu sarakstā. Patīk, ka pēc krēma uzklāšanas visas dienas garumā ir patīkama sajūta. Krēmu izmēģināju arī uz savas ādas, esmu iepriecināta, jo mazinājās ādas vilkšanas sajūta. Mans secinājums – Bübchen produkcija ir ļoti piemērota arī pieaugušajiem."

 

 

 


Reklāma
Reklāma

 

Lienīte, 10 mēnešus vecā Rino mamma: “Arī mēs esam no tiem, kam jau bijusi iepriekšēja pieredze ar Bübchen produkciju. Līdz šim testam bijām pamēģinājuši gan šampūnu, gan ķermeņa krēmu, ko daktere ieteica lietot, kad dēlam bija 2 mēneši, jo bija problēmas ar ādu.

Man ļoti patika krēma konsistence, to lietojam vēja un aukstā laika apstākļos. Šis krēms labi un ātri iesūcas ādā. Varbūt vienīgi tūbiņu nav ērti lietot, kā arī gribētos, lai krēms ir mazākā iepakojumā – tādā, ko ērti ielikt bikšu kabatā, citādi vienmēr sanāk dikti rakāties pa lielo somu."

 

 

 

 

 

 

Bübchen krēms vēja un slikta laika apstākļiem

Gada aukstajā laikā mūsu āda ātri kļūst sausa un raupja, dažreiz tā pat sasprēgā. Mazuļa plānā ādiņa daudz jūtīgāk reaģē uz temperatūras izmaiņām, un ziemā šī temperatūras atšķirība starp iekštelpām un āra apstākļiem sasniedz 20-25ºC un pat vairāk, turklāt pie mums ir mitrs un  bieži arī vējains laiks.  Intensīvai ādas aizsardzībai pastaigu laikā lieliski piemērots ir Bübchen  krēms vēja un slikta laika apstākļiem. Svarīgi! Uzsmērējiet krēmu uz mazuļa sejas un rokām 15-20 minūtes pirms iziešanas no mājām! Regulāri 

lietojot šo krēmu, āda būs droši pasargāta. Satur: šī sviestu, pantenolu un glicerīnu, tas satur arī mandeļeļļu un E vitamīnu. Brīvs no parabēniem! Ir piemērots visai ģimenei un it īpaši tiem, kas ziemā aktīvi atpūšas svaigā gaisā: slidotājiem, slēpotājiem un par zemledus makšķerniekiem... 

 

 

 

Bübchen mazgāšanās un dušas krēms

Bübchen mazgāšanās un dušas krēms mazgāšanās laikā ne tikai maigi attīra, bet arī kopj un baro ādu, jo tā sastāvā ir kā attīrošās vielas, tā arī 1/3 losjona bērniem. Pēc mazgāšanās ar dušas krēmu nav nepieciešams papildus lietot kādu ādas barošanas vai mitrināšanas līdzekli, jo āda jau ir saņēmusi vajadzīgo kopšanu, vienkārši maigi nosusiniet ādu. Mazgāšanās un dušas krēms satur: šī sviestu, pantenolu un glicerīnu, kā arī mandeļeļļu, tas ir pH neitrāls ādai, izstrādāts ar mērķi mazināt alerģiskās reakcijas. Stiprina ādas dabīgo aizsardzību. Arī pieaugušo āda kļūst maiga visas dienas garumā. Nesatur ziepes un parabēnus! 

 

 

Ieskaties: www.bubchen.lv