Sēdēju uz sola, šūpoju kājas un domāju, kā man dzīvē ies...

Iesūtījusi Ilze Mūrniece.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Edvarda (4 g) "muzikālo gaumi" mazliet paveidojis vecpaps, skatoties šlāgerkanālu. Vienu dienu puika lūdz ieslēgt to, tai brīdī dzied "Dziesma par zaķiem". Izpilda diezgan jocīgs puisis un 3 jaunas meitenes. Viena īsā melnā mirdzošā un apspīlētā kleitiņā grozās pa priekšu. Edvards skatās, un tad saka: "Man tā melnā ar tiem diviem pupiņiem patīk!"

Saruna, nākot no bērnudārza: "Kā tev, Edvardiņ, gāja bērnudārzā?" "Sēdēju uz sola, šūpoju kājas un domāju, kā man dzīvē ies..."

Ir pavasaris, lido gājputni. Es rādu Edvardam debesīs dzērves un saku: "Re kur lido mājup no dievidiem! Uz ko puika iesaucas: "Ai, mammu, man tikko viena dzērvene uzkakāja!"

Braucam mājas ar auto no bērnudārza, es Edvardam saku, ka, ja šodien nebūs kaka, tad būs jaliek svecīte. Klusums. Un tad puika skatās uz mani ar lielām acīm un jautā: "KARSTA?"

Tētis pārnācis no darba mājās, dodas vakariņot, mamma ar mazo brāli aiziet uz guļamistabu. Tētis grib ieliet zupu un jautā Edvardam: "Kur ir pavārnīca", uz ko viņš atbild "Aizgāja barot brāli!"

Mazajam brālim ir iesnas (Edvards tās sauc par bubām) un mamma tīra viņa degunu ar Rhinomer trubiņu. Kad tas ir izdarīts, mamma saka "Nu tā, darīts!". Uz ko Edvards jautā: "Nu ko, mammīt, uzēdi bubu?"

 


Piedalies NOVEMBRA joku konkursā! 

Gatavojoties Ziemassvētkiem, 6 konkursa uzvarētāji saņems Adventes kalendārus no LEGO®. 


Reklāma
Reklāma

Katru gadu Ziemassvētkos LEGO Group radošie komplekti nes prieku miljoniem bērnu visā pasaulē, protams, arī šogad LEGO rotaļlietas ir vairumam bērnu Ziemassvētku vēlmju saraksta augšgalā. Gadu gaitā ir izveidojusies tradīcija, sastādīt Ziemassvētku dāvanu sarakstu ar iecienītākajām LEGO rotaļlietām, sākot ar tām, kas piemērotas pašiem mazākajiem līdz pat jau pieaugušiem LEGO faniem. Šis nav viegls uzdevums, bet beidzot 2015. gada Ziemassvētku dāvanu saraksts ir gatavs!

 

Lai redzētu pilnu piedāvājumu, lūdzu, apmeklējiet www.LEGO.com