Atkārtošanas dienā - papagaiļu spēle

Smieklus un patīkamas emocijas dos jautrā papagaiļu spēle, kuru piemērots spēlēt gan lielās kompānijās, gan ģimenes lokā. 

Atkārtošanas dienā - papagaiļu spēle

FOTO: Shutterstock.com

Smieklus un patīkamas emocijas dos jautrā papagaiļu spēle, kuru piemērots spēlēt gan lielās kompānijās, gan ģimenes lokā. Vispirms nepieciešams izvēlēties vienu burtu - viens no dalībniekiem klusām, pie sevis skaita alfabētu, bet kāds cits pasaka "Stop", ar burtu pie kura dalībnieks būs apstājies spēlēsiet spēli. 

Spēles galvenais uzdevums ir atkārtošana un stāsta veidošana ar vārdiem, kuri sākas ar vienu un to pašu burtu. Viens no dalībniekiem iesāk stāstu ar vienu vārdu, piemēram, suns. Nākamais dalībnieks atkārto iepriekš teikto un papildina to ar jaunu vārdu - suns skaļi. Nākamais - suns skaļi skrēja. Un tā turpiniet kamēr vien spējat, tie dalībnieki, kas sajauc vai aizmirst kādu vārdu izstājas no spēles vai izpilda kādu ātro uzdevumu, piemēram, četras reizes pietupstas.

3.jūnijs citur pasaulē tiek atzīmēts kā atkārtošanas diena, kad spēlēt gan dažādas spēles, gan atkārtot zināšanas vai izjokot citus. Izjoko arī kādu ģimenes locekli, atkārtojot visu, ko viņš saka un dara!

Reklāma
Reklāma