Kā darināt stilīgus atstarotājus bērnu ratiņiem! Foto pamācība

Bieži vien vecāki aizmirst, ka arī bērnu ratiem ir nepieciešams atstarotājs, lai tie tiktu pamanīti sliktas redzamības apstākļos. Tāpēc rotu un atstarotāju meistare Ella Ruicēna ģimenes portāla mammamuntetiem.lv lasītājiem ir izstrādājusi idejas stilīgiem atstarotājiem, kas vienlaikus kalpos kā bērnu ratiņu dekors!

Uzcakini brīnišķīgu atstarotāju arī sava bērna ratiņiem! Foto: Viesturs Lācis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzcakini brīnišķīgu atstarotāju arī sava bērna ratiņiem! Foto: Viesturs Lācis

Rotaslietu meistare Ella Ruicēna uzskata, ka lielākā sabiedrības daļa nelieto atstarotājus, jo cilvēkiem nepatīk, kā tie izskatās. Tāpēc Ella ir atradusi lielisku risinājumu, kā šo drošībai tik nepieciešamo lietu izgatavot pašam, truklāt - ne vien funkcionālu, bet arī kā greznu dekoru.

Svarīgi! Atstarotājus vislabāk lietot visu gadu, jo tie var glābt ne tikai ziemas un tumsas laikā, bet arī visos citos sliktas redzamības apstākļos, kā, piemēram, lietus, miglas, saulrieta laikā.


Bērnu drošībai vecāki ļoti rūpīgi izvēlas kvalitatīvus, stabilus ratus, tomēr bieži vien aizmirst par to redzamību tumšā laikā. Svarīgi - atstarotājus vislabāk lietot visu gadu, jo tie var glābt dzīvību ne tikai ziemā un tumšajā sezonā, bet arī visos citos stiktas redzamības apstākļos, piemēram, lietus, miglas un saulrieta laikā. Jā, arī saulrietā!

Vieglākais ceļš ir iegādāties jau gatavus, skaistus atstarotājus no "Ella Pella", bet ir iespējams arī ieguldīt nedaudz darba un laika, lai uzlabotu parastos - veikalos un benzīntankos nopērkamos atstarotājus.


Lūk, vērtīgas idejas!

Tev būs nepieciešams:
  - atstarotājs;
  - caurspīdīgs audums, lentiņa vai mežģīnes;
  - šķēres, adata un diegs;
  - caurumotājs vai cirtnis;
  - mazs, caurspīdīgs auduma dāvanu maisiņš;
  - plānas, krāsainas stieples;
  - sēkliņpērlītes;
  - ūdensizturīgas krāsas vai krāsu flomāsteri.
(Detaļas nopērkamas jebkurā audumu veikalā un pērļotava.lv).

 

Reklāma
Reklāma

Ceram, ka šīs idejas tiks liktas lietā un pasaule ar katru dienu kļūs par skaistāku un drošāku vietu mums un mūsu bērniem!

 

Padomus sniedza: Ella Ruicēna
(Botāniskā Dārza "Dārza bode' uz ziemas sezonu diemžēl nebūs atvērta, tāpēc mani varēs satikt tirdziņos un sazināties feisbukā)

Foto: Viesturs Lācis