Kā tētis tur dabūs sēkliņu iekšā?

Iesūtījusi Aija Pabērza.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Dzimšanas dienā Ome Ralfam saka: "Tu jau tagad esi liels un cik tu tagad svarīgs?"
Ralfs saka: "Es tev tūlīt parādīšu cik svarīgs!" Un iet uz vannas iztabu pēc svariem:)


Ralfs nosmērē jaunās bikses b/d, kuras bija jānomaina, kad iet ārā, mamma dusmīga: "Es taču tev teicu, ka ar jau.z Dieviņu, lai bikses būtu tīras! Ralfs, pēc brītiņa: "Mammīt,Dieviņš mums mazgā drēbes???"


Ralfs no rīta smērē šokolādes maizi, skatās uz nazi, ka tur vēl daudz šokolāde palikusi un jautā: "Mammu drīkstu nazi nomēlēt?" :D

Biju Aerodiumā lidot ar draudzenēm, vakarā Ralfam stāstu, kur biju ko darīju, ka kādu dienu ar viņu arī aizbrauksim. Viņš klausās, klausās un sāk klusā balstiņā īdēt: "Es arī gribēju uz Raidījumu!"

Sarunās, gatavojam dēlu tam, ka iespējams drīzumā būs otrs bēbis, ka mēs pie tā strādājam, un aptuveni, kā tas notiek, parādu multfilmiņu, kā rodas bērni. Viņš zina, ka nāca caur rētiņu, jo bija ķeizars, noskatijies multenīti 2x, pēc laiciņa saka, bet filmiņā bērniņš iznāca starp kājām, nevis pa rētiņu. Stāstīju, kāpēc man tāda situācija.
Vienu dienu braucam mašīnā, Ralfs pēkšņi jautā: "Mammīt, bet tev rētiņa tāda saspiesta. Saku jā, tādai viņai jābūt. Ralfs: "Bet kā tētis pa turieni dabūs sēkliņu iekšā? :D

 




Reklāma
Reklāma

Aprīļa (01.04.2013 līdz 30.04.2013) lielākais jokotājs balvā saņems iespēju kopā ar ģimeni doties uz dabīgā uztura restorānu "Green" un mieloties 20 LVL vērtībā.

 

Balvā būs arī noderīga recepšu grāmata no apgāda "Jānis Roze" un zivju eļļa kapsulās bērniem no "Möller’s".