Pieci iemesli, kāpēc iegādāties japāņu autiņbiksītes tavam mazulim

Bērns  ir pats dārgākais, kas mums pieder. Kopš bērna pirmās dzīves dienas mēs ar lielu mīlestību rūpējamies par viņa labsajūtu un ļoti pārdzīvojam, kad mazulim kaut kas nav kārtībā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Gandrīz ikviena jaunā māmiņa ir saskārusies ar tā dēvēto "autiņu dermatītu" jeb bērna maigās ādas iekaisumu autiņbiksīšu dēļ. Lietojot parastās autiņbiksītes, mazuļa ķermeņa izsutumu novēršana prasa vecāku pastāvīgu uzmanību un liekas rūpes, turklāt mitras autiņbiksītes mazuli dara nemierīgu, viņš niķojas un slikti guļ. 

Taču šodien māmiņām arī Latvijā ir pieejamas pavisam citas, Japānā izgatavotās premium klases autiņbiksītes ar zīmoliem "Goo.n", "Moony" un "Merries", kas palīdzēs izvairīties no visām šīm nepatīkamajām problēmām. Visus šos trīs  zīmolus radījušas lielās korporācijas "Daio Paper", "Unicharm" un "Kao", kas specializējušās uz inovatīvām precēm skaistumam un veselībai. Kā zināms, Japānā mazus bērnus dievina un, kā stāsta kompānijas "Brilliante" (www.podguzniki.lv) darbinieki, šāda attieksme īpaši izpaužas visā bērniem domātajā produkcijā, tai skaitā arī augstākminētajās premium klases autiņbiksītēs. 

 

Kompānija "Brilliante" importē autiņbiksītes tieši no Japānas un garantē to kvalitāti un oriģinalitāti. Turklāt kompānija veic arī preču BEZMAKSAS PIEGĀDI Rīgā un Jūrmalā. 

 

Vienkārši vislabākās... 

Japāņu autiņbiksīšu sastāvā jūs atradīsiet tikai dabīgus materiālus – vismaigāko kokvilnu vai eikalipta koka celulozi, tieši tāpēc tās neizraisa alerģiskas reakcijas. Īpašā tehnoloģija ļauj ādai elpot un vienmēr (patiešām VIENMĒR) palikt sausai. 

Vēl viena svarīga japāņu autiņbiksīšu priekšrocība – to īpašā pildviela jeb absorbents nekļūst par smagu un nenoslīd pat tad, ja autiņbiksītes tiek nēsātas ilgstoši. Papildus mazuļa maigo ādu no iekaisuma pasargā E vitamīns, kas ietilpst antibakteriālā hipoalergēnā piesūcinājuma sastāvā. 

Japāņu autiņbiksītes izstrādātas, pārdomājot katru sīkumu un ņemot vērā mazuļu anatomiskās un fizioloģiskās īpatnības, piemēram, zēnu un meiteņu atšķirības, kā arī to, ka jaundzimušie pārsvarā maz kustas un daudz svīst, bet lielāki bērni – otrādi. Vecākiem bērniem paredzētas ērtas uzvelkamās autiņbiksītes

 

Tātad, japāņu autiņbiksīšu 5 galvenās priekšrocības ir: 

    1. Unikāls sastāvs. Autiņbiksītes ir vieglas, plānas, "elpojošas" un hipoalerģiskas. Tas nozīmē, ka jūsu mazulim nebūs ne izsutumu, ne iekaisumu. Tās ideāli piemērotas miegam, ilgstošām pastaigām un pārbraucieniem. 

    2. Autiņbiksīšu piepildījuma indikators. Daži modeļi gādīgi informē mazuļa vecākus  par to, ka laiks mainīt autiņbiksītes. 

    3. Anatomiska forma. Mazuļi šajās autiņbiksītēs kustas viegli un brīvi. Tos nekas nespiež un netraucē. Īpaša maiga gumija novērš to saslīdēšanu un šķidruma izsūkšanos ārpusē. Tas ir ļoti svarīgi mazajam cilvēkam, kas  tikko sāk iepazīt pasauli! 

Reklāma
Reklāma

    4. Autiņbiksītes – biksītes zēniem un meitenēm. Dažiem autiņbiksīšu modeļiem ir modifikācijas atkarībā no bērna dzimuma. Zēnu modeļiem ir „pastiprināta” priekšējā zona. 

    5. Japāņu lielāko ražotāju daudzgadīgā pieredze ir garantija autiņbiksīšu kvalitātei, mazuļa veselībai un vecāku mieram.  

 

"Kad man jautā, kāpēc mēs lietojam japāņu autiņbiksītes, kuras maksā dārgāk par parastajām, es vienkārši atbildu – jūs pamēģiniet un paši visu sapratīsiet. Tās nekad mūs nav pievīlušas, tās ir plānas, maigas, ērtas! Mana nebēdne var skriet un spēlēties, nekas netraucē viņas kustībām. Naktī ejot gulēt, mēs izdzeram veselu pudeli ar tēju un vienmēr pamostamies sausā gultiņā," – Irina, divgadīgās Kristiānas mamma. 

 

Kompānija "Brilliante" piedāvā izdevīgu piedāvājumu praktiskiem cilvēkiem, pērkot 2 un vairāk iepakojumus cena par vienu iepakojumu būs tikai 18 LVL.

 

Patīkama AKCIJA māmiņām!

Mājas lapā www.podguzniki.lv japānas autiņbiksītes "Moony L" (9-14 kg) un uzvelkamās autiņbiksītes "Merries L" (9-14 kg) tikai 17 LVL par iepakojumu. Nepalaid garām! 

 

Pasūtījumu ar BEZMAKSAS piegādi iespējams veikt pa telefonu +371 25654183 vai  e-mail:  info@podguzniki.lv.

Sīkāku informāciju par japāņu autiņbiksītēm jūs varat atrast mājas lapā www.podguzniki.lv