Vasaras skoliņa bērniem par personisko drošību

Centrs Dardedze rīko kārtējo vasaras skoliņu bērniem Drošie vasaras piedzīvojumi ar Džimbu. Skoliņa paredzēta 4 līdz 8 gadus veciem bērniem, un tajā varēs mācīties dažādas bērnu drošībai nepieciešamas lietas. 

Vasaras skoliņa bērniem par personisko drošību

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Aicinām Jūsu bērnus doties kopā ar Džimbu pa dažādām piedzīvojumu takām, kurās ne tikai jautri pavadīt laiku, bet arī daudz dziļāk iepazīt personiskās drošības noteikumus, un pēc šī vasaras piedzīvojuma saņemt daudz drošākus bērnus, šajā tik nedrošajā pasaulē.

 

Šajā nedēļas garajā piedzīvojuma laikā, kopā ar personiskās drošības speciālistu Džimbu, apgūsim bērna drošībai svarīgas lietas: kā rīkoties situācijās, kad svešinieks aicina doties līdzi; kā atšķirt labos no sliktajiem pieskārieniem; kā rīkoties ja esi apmaldījies. Tās ir tikai dažas svarīgas lietas, kuras nepieciešamas bērniem apgūt un par kurām vecākiem dažkārt ir mulsinoši runāt, taču kopā ar Džimbu šīs lietas tiek apgūtas vienkārši, dabiski un mācības tiek pārvērstas jautrā piedzīvojumā.

 

Aicinām Jūs pieteikt savus bērnus uz Džimbas drošības skoliņām. Šajā vasaras brīvlaikā piedāvājam sekojošus skoliņu laikus:

• 6.- 10. jūnijam (grupa latviešu valodā)

• 27.jūnija – 1. jūlijam (grupa latviešu valodā)

• 11.-15. jūlijam (grupa latviešu valodā)

• 22.-26.augustam (grupa krievu valodā) 

Reklāma
Reklāma

Skoliņa darbosies no 9:00-17:00 centra Dardedzes telpās Cieceres ielā 3a.

Dalības maksa Ls 40,-  (tiek nodrošināta arī ēdināšana).

 

Katrā skoliņā varēs piedalīties ne vairāk kā 20 bērni, tāpēc pasteidzieties pieteikt savu mazuli! Ja Jums ir kādi jautājumi, priecāsimies uz tiem atbildēt, ja zvanīsiet pa tālruni 67600685.

 Lai pieteiktos, lūdzam sūtīt pieteikumu anketu, ko atradīsiet www.dzimba.lv, vecāku sadaļā pie jaunumiem uz e-pastu izle.bartkevica@gmail.com 

 

Sīkāka informācija www.dzimba.lv

 

Ar cieņu,

Centrs „Dardedze”