"Sanosan" mitrās salvetes – lielākais pārsteigums!

Bērnu āda ne tikai izskatās kā samts, tā ir arī ļoti jutīga. Tās struktūra un funkcijas ievērojami atšķiras no pieaugušo ādas. Kopumā bērna āda ir daudz jutīgāka un uzņēmīgāka pret infekcijām, jo zīdaiņa ādai ir jāiztiek bez skābā aizsargapvalka, kas veido dabisku šķērsli pret kaitīgām vielām un baktērijām. Vai Sanosan produkcija ir piemērota mazuļiem, jautājām portālā mammam.lv/ tetiem.lv reģistrētajām mammām.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Kā zināms, pH pieaugušo ādai ir 5,5, savukārt pH vērtība zīdaiņa ādai — 6,7, tādējādi bērna ādai ir nepieciešama īpaša aizsardzība pret baktērijām, mikrobiem, sēnīšu infekcijām, kā arī pret kaitīgo apkārtējās vides iedarbību. Sanosan attīrīšanas un kopšanas līdzekļi ir īpaši izstrādāti, lai rūpētos par maigo bērna ādu un tādējādi efektīvi nodrošinātu tai veselīgu attīstību. Pārbaudītie Sanosan kopšanas produkti dod iespēju sniegt sava mīļuma ādai, to, kas tai tiešām ir nepieciešams — dabīga aprūpe un intensīva aizsardzība. Visi Sanosan produkti satur tikai aktīvās vielas, kas ir īpaši izvēlētas, lai rūpētos par bērna maigās ādas vajadzībām. Tie nesatur krāsvielas un parafīna eļļu. Sanosan produkti ir piemēroti arī jūtīgai un ļoti jutīgai ādai, kas ir apstiprināts ar klīniskiem un dermatoloģiskiem testiem.

Divu nedēļu garumā Sanosan produkciju testēja piecas portālā mammam.lv/ tetiem.lv reģistrētās mammas. Ko viņas domā par šo produkciju?
 

Sanosan bērnu ziepes (olīve un piena proteīns) (100 g).
Laima Lieckalniņa: „Patīk, ka tām nav uzbāzīga smarža, kā arī pēc to lietošanas meitiņas āda nepaliek sausa.”
Kristīne Saleniece: „Ļoti labi noskalojas, un ādiņa pēc mazgāšanās ir mīksta un patīkama. Ļoti ērti lietot, jo nav pārāk apaļas, gandrīz kantainas, un līdz ar to, neslīd no rokas ārā.”
Anda Tiltiņa: „Ziepes labi puto un ērti turamas rokā. Bērniņa āda ir maiga, mīksta arī pēc ziepīšu lietošanas.”
Inga Daukste: „Bērnu ziepes ļoti labi puto, ar maigi-neitrālu smaržu. Labi mazgā, nekairina ādu arī bieži lietojot.”
Madara Buša: „Smarža patīkama un neuzbāzīga. Ziepes, mūsuprāt, labi nomazgāja bērna ādu to nesausinot un neradot kādas problemātiskas reakcijas.”

Sanosan Comfort eļļas salvešu refils (kumelīte, jojoba eļļa) (80 pcs).
Laima Lieckalniņa: „Šīs eļļas salvetes man bija tiešām patīkams pārsteigums! Līdz šim es regulāri netiku lietojusi nekādas mitrās salvetes, jo man ļoti nepatika to asā smarža, pārlieku lielais mitrums un lipīgā sajūta pēc to lietošanas. Kad atvēru ērti lietojamo Sanosan salvešu iepakojumu, pirmā doma – iedevuši izžuvušas salvetes. Bet nē – tās bija viegli eļļainas, ar maigu smaržu.”
Kristīne Saleniece: „Eļļiņa, ar ko tās ir piesūcinātas, ļoti labi iedarbojas uz ādu. Mīkstina ādu un palīdz pazust apsārtumiem (kas mums ir ļoti aktuāli).”
Anda Tiltiņa: „Salvetes labi notīra un ir pietiekami mitras (citai produkcijai ir novērots par sausu vai stipri par slapju). Lai arī bērniņa āda ir maiga, mīksta pēc salvešu lietošanas un nav nekādu alerģisku pazīmju vai apsārtuma.”
Inga Daukste: „Uzreiz pamanīju atšķirību, jo salīdzinot ar citu zīmolu salvetītēm šīs nebija tik slapjas un līdz ar to aukstas bet gan viegli piesūcinātas ar eļļiņu, kas zīdaiņa ādai ir vēl patīkamāka, tīra ļoti labi arī visas krunciņas, āda paliek maiga, gluda.”
Madara Buša: „Ļoti patika, ka salvetes ir piesūcinātas ar eļļu, jo tā atsvaidzināja bērna dibenu pēc lielajām darīšanām, kā arī ar „Sanosan” salvetēm dibenu notīrīt bija vieglāk un nebija nepieciešams patērēt vairāk kā vienu salveti vienā reizē.”

Sanosan bērnu kopjošs krēms (150 ml).
Laima Lieckalniņa: „Es krēmu pati pamēģināju pēc tam, kad nedaudz pārsauļojos solārijā. Krēms ļoti labi nomierina ādu, labi uzsūcas.”
Kristīne Saleniece:Sanosan bērnu kopjošs krēms tāpat, kā salvetes, ļoti palīdz pret apsārtušu un nedaudz iekaisušu ādu.”
Anda Tiltiņa: „Bērniņa āda ir maiga, mīksta pēc krēma lietošanas. Nav nekādu alerģisku pazīmju vai apsārtuma. „
Inga Daukste: „To izmēģinājām uz kājiņām un elkoņiem, smērējot pēc vannošanās, jo jau kādu laiku atpakaļ tajās vietās ādiņa mums bija sausāka un jutīgāka kā citur. Ādas sausums pazuda vispār, tā kļuva maiga, gluda.”
Madara Buša: „Krēms labi klājās uz ādas un ātri iesūcās tajā. Mūsu gadījumā krēms pilnībā pildīja savas funkcijas – mitrināja ādu (arī vairāku nedēļu laikā).”

Sanosan bērnu aizsargājošs krēms pastaigām (50 ml).
Laima Lieckalniņa: „Pirms šī krēma lietošanas, meitai uz viena no vaidziņiem metās sauss pleķis. Kopš lieto šo krēmu – pleķis ir pazudis.”
Kristīne Saleniece: „Šī bija viena no tām lietām, par kuru biju sajūsmā. Ļoti labi uzsūcas, ja liek pavisam mazu kriksīti. Parasti, ejot ārā, mums pamatīgi tiek sapūsti vaigi un zodiņš un pēc tam nāk nost āda, taču smērējot šo krēmu, nekas tāds nenotika.”
Anda Tiltiņa: „Tilpums tieši tāds, kādam jābūt, jo ērti ņemt līdzi, ja kaut kur jāizbrauc. Bērniņa āda ir maiga, mīksta pēc aizsargājošā krēma lietošanas.”
Inga Daukste: „Pēc tā uzklāšanas pamanīju, ka mazuļa vaigi pēc ienākšanas atpakaļ istabā no pastaigas vairāk nav apsārtuši. Smarža, kā visiem citiem „Sanosan” produktiem, ļoti maiga un neitrāla, krēms klājas labi.”
Madara Buša: „Ļoti iepriecināja iepakojuma tilpums, jo, manuprāt, lielākajai daļai citu ražotāju produkcijai lielākais trūkums ir tieši pārlieku lielais iepakojums, kuru reāli ziemas sezonas laikā nemaz nav iespējams izlietot.”
 
Sanosan Good Night bērnu vannas putas (200 ml).
Laima Lieckalniņa:Sanosan Good Night bērnu vannas putas nav slikts produkts – tam ir laba smarža, kā arī tās labi puto.”
Kristīne Saleniece: „Pēc šī te mazais ļoti labi čučēja, kaut gan nāca zobiņi.”
Anda Tiltiņa: „Vizuālais izskats ļoti patīk, turklāt šampūna un vannas putu pudelītes ļoti ērtas. Vannas putu smarža ļoti maiga un patīkama.”
Inga Daukste: „Bērnu vannas putas – mūsu topā ieņem pašu pirmo vietu. Bērnu vannoju katru otro dienu, pēc tam miedziņš mums ir ļoti salds, ātri aizmiegam! Puto vidēji labi, mazgā tīri, aromāts maigs, patīkams – ne pārāk uzbāzīgs.”
Madara Buša: „Iepakojums ļoti ērts, jo neslīd ārā no slapjām rokām. Aromāts patīkams un dabisks. Tā kā iepriekš vannas putas nebijām lietojuši, tas mums bija jauns piedzīvojums.”

Sanosan šampūns jūtīgai bērnu ādai (200 ml).
Laima Lieckalniņa:Sanosan šampūns jūtīgai bērnu ādai arī ir no tiem produktiem, ko ļoti labprāt iegādāšos atkārtoti. Meitiņai joprojām bija piena krevele, bet pēc vairākām mazgāšanas reizēm, tā pazuda.”
Kristīne Saleniece: „Pirmkārt, matiņi bija mīksti un zīdaini, ko nevar dabūt ar parastiem bērnu šampūniem. Otrkārt, par ko es pabrīnījos, tā palīdz noņemt piena kreveli no bērniņa galvas. Nomazgājām 2x galviņu, nākamajā dienā izķemmējām matiņus un krevelīte bija prom.”
Anda Tiltiņa: „Patīk, ka šampūns ir bez specifiskas smaržas, kas ir ļoti labi. Bērniņa mati ir maigi, mīksti.
Inga Daukste: „Šampūns puto un mazgā labi, nekādu alerģisku reakciju nenovēroju, matiņi ļoti maigi un mīksti pēc mazgāšanās.”
Madara Buša: „Nepieciešams neliels šampūna daudzums, lai izmazgātu bērnam matus (ļoti labi putojas. Mati pēc mazgāšanas ir mīksti un spīdīgi. Galvas ādu nekairināja.”

VISUS TESTA REZULTĀTUS SKATIES ŠEIT!
 
 

Reklāma
Reklāma