6 dažādu "Sanosan" bērnu kopšanas produktu testētāji noskaidroti!

Arvien vairāk un vairāk vecāku pievērš uzmanību tam, kādus bērnu kopšanas līdzekļus izvēlas. Nepārtraukti attīstot mūsu produktus, mēs vēlamies nodrošināt Jūs ar labākajiem iespējamajiem produktiem, tāpēc piedāvājām iespēju pieteikties Sanosan produkcijas testēšanai. Nu ir zināmi arī testa dalībnieki!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Sanosan bērnu ziepes, eļļas salvetes, kopjošu krēmu, aizsargājošu krēmu pastaigām, vannas putas un šampūnu jūtīgai bērnu ādai testēs:

Kristīne Saleniece

Madara Buša

Anda Tiltiņa

Laima Lieckalniņa

Inga Daukste

Ar testa dalībniekiem sazināsimies personīgi.

 

Sanosan filosofija

Reklāma
Reklāma

Bērnu āda ne tikai izskatās kā samts, tā ir arī ļoti jutīga. Tās struktūra un funkcijas ievērojami atšķiras no pieaugušo ādas. Kopumā bērna āda ir daudz jutīgāka un uzņēmīgāka pret infekcijām, jo zīdaiņa ādai ir jāiztiek bez skābā aizsargapvalka, kas veido dabisku šķērsli pret kaitīgām vielām un baktērijām (pH pieaugušo ādai ir 5,5, savukārt pH vērtība zīdaiņa ādai — 6,7). Tādējādi bērna ādai ir nepieciešama īpaša aizsardzība pret baktērijām, mikrobiem, sēnīšu infekcijām, kā arī pret kaitīgo apkārtējās vides iedarbību. Sanosan attīrīšanas un kopšanas līdzekļi ir īpaši izstrādāti, lai rūpētos par maigo bērna ādu un tādējādi efektīvi nodrošinātu tai veselīgu attīstību. Pārbaudītie Sanosan kopšanas produkti dod Jums iespēju sniegt sava mīļuma ādai, to, kas tai tiešām ir nepieciešams — dabīga aprūpe un intensīva aizsardzība. Visi Sanosan produkti satur tikai aktīvās vielas, kas ir īpaši izvēlētas, lai rūpētos par bērna maigās ādas vajadzībām. Tie nesatur krāsvielas un parafīna eļļu. Sanosan produkti ir piemēroti arī jūtīgai un ļoti jutīgai ādai, kas ir apstiprināts ar klīniskiem un dermatoloģiskiem testiem. Palutiniet savu mīļoto mazuli ar Sanosan katru dienu un gūstiet prieku ar unikālu, dabīgu un saudzīgu aprūpi!

 


Vairāk par Sanosan produktiem:

Sanosan bērnu ziepes (olīve un piena proteīns) (100 g). Maigas putas — kā krēms — pat ikdienā lietojot, saglabā ādu mitru, maigu zīdainu. Klīniski testēts. Nesatur parafīna eļļu un krāsvielas. Lietošanai no bērna pirmajām dzīves dienām. Noder bērniem un pieaugušajiem ar sausu un izteikti jūtīgu ādu.        
 
Sanosan Comfort eļļas salvešu refils (kumelīte, jojoba eļļa) (80 pcs). Ar eļļu piesūcinātās salvetes maigi attīra ādu autiņbiksīšu zonā, noņem apsārtumu un iekaisumu. Mīkstās, pūkainās salvetes ir piesūcinātas ar oliveļļu ar piena proteīnu, kumelītēm un vitamīnu E. Klīniski testētas. Nesatur krāsvielas. Lietojamas no pirmajam dzīves dienām. Piemērotas bērniem, kā arī pieaugušajiem ar sausu un jūtīgu ādu.                        
     
Sanosan bērnu kopjošs krēms (150 ml). Mitrina un baro ādu. Rūpīgi atlasītie pretiekaisuma un brūču sadzīšanas komponenti atbilst jaundzimušo ādas īpašajām prasībām, maigi un saudzīgi aprūpē to, nodrošinot aizsargfunkcijas. Krēmu viegli var uzziest uz ādas un tas neveido taukainu kārtu. Klīniski testēts. Nesatur parafīna eļļu un krāsvielas.
 
Sanosan bērnu aizsargājošs krēms pastaigām (50 ml). Pasargā atklātās ādas daļas no vēja un apsarkuma, atrodoties svaigā gaisā. Satur saldo mandeļu, avokādo eļļu, piemīt saules aizsardzības īpašības. Intensīvi mitrina un droši aizsargā ādu jebkuros sliktos laika apstākļos! Klīniski testēts. Nesatur parafīna eļļu. Nesatur krāsvielas.
      
Sanosan Good Night bērnu vannas putas (200 ml). Vannošanās laikā palīdz mazulim nomierināties un noskaņoties miegam. Dabīgā lavandas eļļa rada patīkamu, nomierinošu aromātu. Vannas putas var pievienot vanniņai (10-15 ml) vai izmantot kā parastu līdzekli peldinot bērnu. Klīniski testēts. Nesatur krāsvielas, nesatur parafīneļļu. 

Sanosan šampūns jūtīgai bērnu ādai (200 ml). Šis īpaši maigais šampūns viegli attīra jūtīgo galvas ādu, kas ir tendēta pret alerģiskām reakcijām. Tās augstas kvalitātes aktīvo vielu komplekss nodrošina matu kopšanu un padara matus viegli ķemmējamus. Šis šampūns ir piemērots ikdienas lietošanai, pateicoties īpaši maigām aktīvām sastāvdaļām. Nesatur smaržvielas, nesatur konservantus, nesatur krāsvielas un parafīna eļļu.