Atvērts jauns interneta veikals Bērnulietas.lv

Gada sākumā virtuālās durvis vēris jauns interneta veikals www.bernulietas.lv, kas piedāvā visplašāko Humana un Nip  produktu klāstu Latvijā. Tā kā veikala saimnieki SIA MedProf ir abu vācu ražotāju oficiālie pārstāvji Latvijā un Igaunijā, tad Humana un Nip produkcija šajā veikalā pieejama par vislabāko cenu, turklāt vecāki var uzdot jautājumus un saņemt atbildes par jebkuru no produktiem tieši no pirmavota.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apmeklējot Bērnulietas.lv, vecāki var ne tikai ērti un izdevīgi iegādāties visu, kas nepieciešams mazuļa barošanai un rūpēm par viņu dzīves pirmajos gados, bet arī uzzināt noderīgu informāciju par to, kuros veikalos Humana un Nip produktus var iegādāties par īpaši izdevīgām cenām. Azartiskākie vecāki var piedalīties konkursos un laimēt dažādas balvas, vai meklēt akcijas preces, kas nopērkamas par īpaši izdevīgām cenām, savukārt zinātkārajiem arvien tiek papildināta īpaša sadaļa ar saistošu informāciju un padomiem vecākiem.


Viens no interneta veikala Bērnulietas.lv īpašajiem produktiem, kas līdz februāra beigām pieejams par ļoti izdevīgu cenu, ir tradīcijām bagātās vācu kompānijas Nip ražotais ūdens dzesētājs COOL TWISTER. Šis produkts ir unikāls — pasaulē pirmais ūdens dzesētājs, kas verdošu ūdeni atdzesē līdz 40, 50 vai 60 grādiem nieka 80 sekundēs! COOL TWISTER taupa vecāku nervus un laiku, jo ēdienu izsalkušajam un nepacietīgajam mazulim var pagatavot neierasti ātri, turklāt nebaidoties par to, vai ēdiens neizrādīsies pārāk karsts vai auksts. COOL TWISTER ir piemērots visām standarta zīdaiņu pudelītēm, darbojas bez elektrības vai baterijām, un ir absolūti higiēnisks, ja tiek lietots atbilstoši norādījumiem. Atjautīgi izdomātā ierīce darbojas pēc siltuma atdeves principa: jo vairāk aukstā ūdens iepildīts COOL TWISTER, jo lielāks dzesējošais efekts. Akcijas cena šim produktam februārī ir tikai 9,99 lati!


Bērnulietas.lv nopērkami arī citi vācu kompānijas Nip produkti — visdažādākie māneklīši, pudelītes, pudeļu knupīši un aksesuāri, kuru vidū ir arī zobu riņķīši, mutes higiēnas „pirkstiņš”, pudeļu tīrāmās birstītes, lentas māneklīšu piespraušanai un citas noderīgas bērnu lietas. Nip produkcija top ciešā sadarbībā ar zinātniekiem, pediatriem un zobārstiem, un atbilst visiem mūsdienu medicīniskajiem un ergonomiskajiem standartiem — ne velti ražotājs lepojas ar vairāk nekā 70 gadus senu vēsturi un pieredzi bērnu produktu izstrādē un ražošanā!
Tiem vecākiem, kas meklē kvalitatīvu bērnu pārtiku, noderēs daudzveidīgais un plašais Humana produktu klāsts. Humana augstie izejvielu pārstrādes un kvalitātes standarti nodrošina pirmklasīgas bērnu pārtikas ražošanu jau kopš 1950. gada, kad Herfordā, Vācijā, tika izstrādāts pirmais mātes pienam maksimāli līdzvērtīgais piena maisījums. Saskaņotais preču sortiments nodrošina pilnvērtīgu un daudzveidīgu mazuļa uzturu jau no dzimšanas un bērna attīstībai tik svarīgajos pirmajos dzīves gados. Bērnulietas.lv par vislabākajām cenām Latvijā var iegādāties Humana piena maisījumus zīdaiņiem (tai skaitā ārstnieciskos, pretalerģiskos un uz sojas bāzes veidotos), putras, piena cukuru, dzeramo ūdeni, tējas, dažādus jogurta desertus un pudiņus.

Iepērkoties interneta veikalā Bērnulietas.lv, jūs ne tikai ietaupīsiet laiku un naudu, bet arī uzzināsiet vairāk par lietām, ko iegādājaties un piedāvājat saviem vai radu un draugu bērniem!

Visi laipni aicināti apmeklēt jauno interneta veikalu www.bernulietas.lv!

Reklāma
Reklāma

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/