Jauno kartupeļu un zirnīšu sautējums

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos, pārlej ar ūdeni, pieliek sāli un sautē. Pusmīkstiem kartupeļiem pieliek zirņus, pielej pienu un turpina sautēt, līdz kartupeļi un zirņi mīksti. Ēdienam pieliek cukuru, sviestu, pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Piebriedušus zirņus liek sautēties reizē ar kartupeļiem vai pat pirms tiem.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Dilles
  • Kartupeļi - 5.gab
  • Izlobīti zaļie zirņi - 2.glāzes
  • Sviests - 3.ēd.k.
  • Piens - 2.glāzes
  • Sāls, cukurs