Zemeņu krēms

Dzēsts lietotājs

Šī recepte noteikti katram gardēdim ir jāpievieno savai pavārgrāmatai!

Dzēsts lietotājs

Ludzu pastastiet,ka pareizi to zelantinu izskidina vai uzbriedina???

Dzēsts lietotājs

Lai sarecinātu 100g šķidruma, nepieciešams 3 – 5 g (1 tējkarote) sausa želatīna, 1 glāzei šķidruma – 2 - 3 tējkarotes. Sauso želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Želatīnu šķīdina, ievietojot trauku karsta ūdens peldē. Ja želatīnu karsē uz tiešas liesmas, tas var ātri piedegt, iegūt nepatīkamu smaku, garšu. Pievienojot želatīnu aukstiem produktiem, piemēram, putukrējumam, izšķīdināto želatīnu nedaudz atdzesē.

Dzēsts lietotājs

Var vēl šādi-saputo zemenes(var jebkuras ogas vai ievārījunu -tādu pabiezāku),cukuru,olas baltumu.proporcijas-uz puslitru zemeņu ievārījuma viens olu baltums,ja slikti putojas,pieber vēl cukuru.Ogām-es parasti vados pēc izjūtām un sevišķi nemēru,cukuru ber nržēlojot.....Sākumā liekas pašķidrs,bet kārtīgi saputo un ir ļoti stingrs,ēd ar pienu kā uzpūteni,rotā kūkas,pilda vafeles,ēd tāpat,rotāšana paša ziņa

Saistītie raksti

Kategorijas