No 28. septembra Daugavpils reģionālajā slimnīcā atceļ pacientu apmeklēšanu un ģimenes dzemdības

Sakarā ar Covid - 19 infekcijas izplatīšanos no 28. septembra Daugavpils reģionālajā slimnīcā tiek pārtrauktas ģimenes dzemdības. 

Daugavpils slimnīca

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Daugavpils slimnīca

Tāpat būs aizliegta valsts neapmaksājamo pavadošo personu atrašanos kopā ar pacientu. Izņēmums ir valsts apmaksātās pavadošās personas atrašanos pie pacienta, kuram ir mobilitātes traucējumi vai citām īpašām vajadzībām, kā arī par pavadošās personas atrašanos pie bērna līdz 7 gadu vecumā diennakts stacionārā.

Lēmums par iekšējiem drošības pasākumiem pieņemts lai novērst Covid - 19 vīrusa infekcijas izplatīšanos un lai SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca” arī turpmāk spētu pilnvērtīgi un nepārtraukti nodrošināt neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu, novēršot ārstniecības personu inficēšanos vai piespiedu pašizolāciju.

Pacientu apmeklēšana būs iespējama tikai gadījumos, kad atbilstoši konkrēta pacienta individuālām medicīniskām indikācijām letāls iznākums nav novēršams, lai ievērojot ētiskas normas, ļautu pacienta radiniekiem atvadīties no tuvinieka. Katrs apmeklēšanas gadījums konkrēta pacienta ārstējošajam ārstam ir iepriekš atsevišķi jāsaskaņo ar slimnīcas vadību.

Reklāma
Reklāma