Latvijā radīts Eiropā unikāls produkts – plastilīna ziepes

Lai bērnus iedrošinātu un iedvesmotu mazgāt rokas un jau no mazotnes veicinātu roku higiēnas paradumu veidošanos, pašmāju kosmētikas ražotājs STENDERS radījis jaunu un Eiropā vēl nebijušu produktu – plastilīna ziepes, kas ļauj roku mazgāšanu pārvērst aizraujošā rotaļā. 

Jaunais produkts ir izcils plastilīna figūriņu veidošanai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunais produkts ir izcils plastilīna figūriņu veidošanai

Plastilīna ziepes attīsta fantāziju un vizuālā noformējuma dēļ ir nebijis risinājums, kas neierastā veidā motivē bērnus mazgāt rokas. Pēc rotaļāšanās ar plastilīna ziepēm rokas, saskaroties ar ūdeni, saputosies un noskalojot kļūs tīras un aromātiskas. Plastilīna ziepes var izmantot gan kā roku un ķermeņa ziepes, gan kā šampūnu vai vannas bumbas. Vienlaikus šīs īpašās ziepes attīsta radošo domāšanu un pirkstu veiklību, jo tās ir piemērotas gan plucināšanai, gan mīcīšanai un dažādu figūru veidošanai, tā piešķirot mazgāšanās priekiem vēl nebijušu noskaņu.

“Ideja radās neformālā sarunā starp kolēģiem, taču uzreiz pievērsa produktu izstrādātāju vērību, un jau pavisam drīz eksperti laboratorijā ķērās pie darba, lai pēc vairākus mēnešus ilgas izpētes un testēšanas nodotu savu mazāko, bet prasīgāko klientu rokās šo jauno produktu. Esam gandarīti, ka izdevies radīt ko unikālu un pasaulē līdz šim neredzētu!” gandarījumu pauž STENDERS attīstības ķīmiķe Jūlija Kuzņecova.

“Jaunais produkts ir izcils plastilīna figūriņu veidošanā," saka "Joka pēc alfabēts" autore Indra Sproģe. Animācijas studija "infinityBOX', atzinīgi vērtē ideju par ziepēm, kas savu īpašību dēļ ir līdzvērtīgas tradicionālajam plastilīnam: “Mīcīt, veidot, spaidīt, plucināt rada prieku ne tikai bērniem, bet arī māksliniekiem. Mēs par to pārliecinājāmies, no plastilīna ziepēm uzburot nelielu stāstiņu animācijas filmas formātā. Šīs ziepes ir patiesi izcils materiāls, lai roku mazgāšanu padarītu par aizraujošu rotaļu,” stāsta Indra Sproģe.

STENDERS aicina vecākus un bērnus sekot līdzi aktualitātēm un piedalīties stāsta turpinājuma veidošanā. Putojošā plastilīna stāsts ir pirmā interaktīvā animācijas filma, kuras turpinājumu radīs paši bērni, zīmējot un veidojot plastilīna figūras. Konkursa kārtībā tiks atlasītas labākās idejas, ko mākslinieks pārvērtīs krāsojamā grāmatā. Noskatīties animācijas filmu iespējams šeit. Vairāk par konkursa noteikumiem varēs uzzināt jau nākamnedēļ STENDERS Facebook lapā.

Plastilīna ziepju ražošanā izmantotas dabiskas izejvielas. Produktu cukurotie, tropiskie aromāti atgādina saldumus, tāpēc, lai atturētu bērnus no ziepju nogaršošanas, pievienota specifiska rūgta garša. 
 

Reklāma
Reklāma