#Konkurss, atzīmējot Ģimenes dienu! Balvā gultas veļa tavam mazulim no BabyStore.lv

Maija mēnesis ir Ģimenes dienas mēnesis - šos svētkus pasaulē un arī Latvijā atzīmē 15. maijā. Par godu tam, Mammamuntetiem.lv rīko konkursu, kurā ir iespēja laimēt jauku un ļoti mīkstu balvu no BabyStore.lv - La Bebe gultas veļa tavam mazulim pēc izvēles. 

FOTO: Shutterstock.com

Konkurss norisinās Mammamuntetiem.lv Facebook profilā, un noteikumi ir šādi: 

- esi Mammamuntetiem.lv un BabyStore.lv Facebook.com lapas sekotājs; 
- komentāros uzraksti ar ko tev asociējas ģimene un atzīmē kādu draugu, kuram vēlies to pastāstīt!

*Uzvarētāju noteiksim 20. maijā.


BALVA
Viens laimīgais saņems jauku un ļoti mīkstu balvu no BabyStore.lv - La Bebe gultas veļa tavam mazulim pēc izvēles!

Reklāma
Reklāma

Par godu Ģimenes dienai Spēka stāsti
Ģimenes dienas Spēka stāsti ir sirsnīgu un spēcinošu sarunu sērija ar ģimenēm, mammām, tētiem un speciālistiem par ģimeņu spēku un grūtībām, par to, ko ģimenei nesis Covid-19 gads un kādu redz tuvāku un tālāku nākotni. Spēka stāstos atklājas arī ikviena kā cilvēka vājums un vienlaikus arī spēks šo grūto posmu izdzīvot, līdzi ņemot un rodot arvien jaunas atziņas un saskatot iespējas. 
Spēka stāstu varoņi ir speciālisti, sabiedrībā zināmi cilvēki, ģimenes, mammas un tēti no visas Latvijas (gan no pilsētas, gan no laukiem), kā arī diasporas latvieši. Spēka stāstus veido vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv sadarbībā ar Labklājības ministriju. Stāsti lasāmi www.mammamuntetiem.lv, savukārt video formātā gaidāmi Mammamuntetiem.lv Facebook profilā un Youtube.com kanālā