Tētu un bērnu izlūkgājiens - Sporta treniņš kopā ar spēkavīru Daini Zāģeri

Gaidot Tēva dienu, tēti ar bērniem 4. septembrī aicināti izlūkgājienā uz sporta klubu “M8 Tava vieta”, lai piedalītos treniņā ar divkārtējo pasaules čempionu spēkavīru sportā Daini Zāģeri. Tas solās būt labi pavadīts laiks saliedējošā un spēka pilnā atmosfērā! Dalība pasākumā ir bez maksas, taču vietu skaits ierobežots.

Izlūkgājiena norises vieta - sporta klubs M8 Tava vieta, kur tētus ar bērniem sagaidīs viens no pasaulē spēcīgākajiem vīriem - Dainis Zāģeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izlūkgājiena norises vieta - sporta klubs "M8 Tava vieta", kur tētus ar bērniem sagaidīs viens no pasaulē spēcīgākajiem vīriem - Dainis Zāģeris.

“Tētu un bērnu izlūkgājieni” ir pasākumi, kuru mērķis ir veicināt tēvu un bērnu brīvā laika pavadīšanu kopā. Tie ir īpaši ar to, ka tajos nepiedalās mammas – tā ir tētu un bērnu sadarbība un katra bērna iespēja saņemt nedalītu tēta uzmanību. Pasākumi veidoti tā, lai tēviem un bērniem sniegtu jaunu informāciju kādā konkrētā jomā, šajā reizē - par veselīgu un sportisku dzīvesveidu, par tipiskākajām kļūdām, tētiem sportojot. 

Norises vieta un laiks: 4.septembris, plkst. 18.00, sporta klubs “M8 Tava vieta”, Rīga, Matīsa ielā 8. Pasākuma ilgums līdz plkst. 21.00.

M8 tava vieta

Ņem vērā! Aicinām piedalīties tētus ar bērniem, kas nav jaunāki par četriem gadiem. 

Pieteikšanās: Pieteikties iespējams, rakstot uz e-pasta adresi “fonds@mammamuntetiem.lv” vai zvanot – tālr. 26466250. Vairāk informācijas – www.tevadiena.lv.

Pasākums tiks fotografēts un filmēts. 

Reklāma
Reklāma


Tētu un bērnu izlūkgājienus rīko vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv. 
Atbalsta Valsts reģionālās attīstības aģentūra.

Foto: Jānis Saliņš un Artūrs Ķipsts