Kur doties ar ģimeni brīvdienās? Sigulda vienmēr ir laba ideja!

Lai gan Sigulda vienmēr ir asociējusies ar rudens gadalaiku, kas nemaz vairs nav aiz kalniem, kad visi brauc vērot zelta lapas un krāšņās dabas ainavas, tā ir lieliska vietas izvēle ģimenes brīvdienām arī vasarā. 

Lidojums AERODIUM ir iedvesmojis jau miljoniem cilvēku visā pasaulē un to siltajā sezonā var izbaudīt tepat Siguldā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lidojums AERODIUM ir iedvesmojis jau miljoniem cilvēku visā pasaulē un to siltajā sezonā var izbaudīt tepat Siguldā

Sigulda aizrauj un tam neapšaubāmi nevar nepiekrist. Daba, garšu kārpiņu baudījums omulīgās kafejnīcās un unikāli piedzīvojumi visai ģimenei, kas pozitīvi uzlādē un paliek atmiņā, sildot sirdi vēsos ziemas vakaros. 

 

Lūk, idejas ģimenes piedzīvojumiem Siguldā:

Brauciens ar Siguldas Vagoniņu. 

43 m augstumā virs zemes Siguldas vagoniņš savieno abus Gaujas upes krastus 1020 m platumā un aizrauj ar izcilo ainavu uz Gaujas senleju, trīs viduslaiku pilīm – Siguldu, Turaidu un Krimuldu, Bobsleja trasi un Gaujas tiltu.

Skats, kas paveras laukā pa vagoniņa logu uz Gaujas senleju un brauciens ar senāko šāda veida transporta līdzekli Baltijas valstīs, neatstās vienaldzīgus ne lielos, ne mazos braucējus. 

 

 

 

Lidojums ar zipline ZĒRGLIS pāri Gaujas ielejai.

Ja ir vēlme pēc jaunām emocijām un vēl nepiedzīvotas piedzīvojuma garšas, visi kopā izmēģiniet lidojumu ar zipline ZĒRGLIS. ZĒRGLIS ir pasaulē pirmā un šobrīd vienīgā šāda veida atrakcija, kur brauciens ar zipline notiek pa vagoniņa gaisa trošu ceļu. Šīs būs elpu aizraujošas emocijas putna lidojumā 55 metrus virs Gaujas, traucoties pretī horizontam ar ātrumu līdz pat 60 km/h un pavisam jauns skatu punkts uz Gaujas senleju. Piedzīvojumā varat doties visi kopā – līdz pat 4 cilvēkiem jeb divi pieaugušie un divi bērni, ja viena pieaugušā un viena bērna kopējais svars nepārsniedz 120 kg.

 

 

 

 

Atklāj Siguldu no jauna ar elektriskajiem velosipēdiem SMART BIKE. 

Dodieties ekspedīcijā vai piknikā, maršrutā pa tūrisma objektiem vai vienkārši baudiet ģimenes izbraucienu ar velosipēdiem bez piepūles. Elektriskie velosipēdi SMART BIKE ir lieliska transporta līdzekļa izvēle Siguldas ainavas iepazīšanai. To platriepu dizains ir īpaši draudzīgs videi un ļauj nokļūt vietās, kur ar parasto velosipēdu nokļūt būtu grūti. Tā elektromotors un baterija palīdz mīties un izbaudīt braucienu. Elektriskie velosipēdi ir piemēroti to aprīkošanai ar bērnu sēdeklīšiem. Bērnu sēdeklīši un drošības aprīkojums bērniem ir pieejams uz vietas SMART BIKE.rent nomas punktā.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Laimes augstākais punkts jeb lidojums vēja tunelī AERODIUM. 

AERODIUM ir vertikālais vēja tunelis, kura radītajā vēja plūsmā vari lidot kā putns arī tad, ja Tev nav spārnu. Mainot ķermeņa stāvokli, aerodinamikas likumi ļauj  pacelties debesīs, izpildīt visdažādākās kustības un sajust neticamas emocijas. Tikai lidojot, var pārliecināties, ka viss neiespējamais ir iespējams. Lidojums AERODIUM ir iedvesmojis jau miljoniem cilvēku visā pasaulē un to siltajā sezonā var izbaudīt tepat Siguldā. Lidot var jebkurš sākot no 4 gadu vecuma. Lidojuma pieredze ilgst aptuveni 60 minūtes. Starp citu, ja vasaras vai rudens sezonā plānojas bērnu ballīte, AERODIUM būs lieliska izvēle arī bērnu ballītes organizēšanai.

 

 

 

Brauciens ar SUPiem pa Gauju. 

Ģimenēm, kam cieņā ūdens prieki, karstās vasaras dienās SUP dēļu noma būs lieliska izvēle. Brauciet uz Siguldu, iznomājiet sev ērtākā izmēra (uz ģimenes SUP dēļa vienlaicīgi var atrasties līdz pat trijiem braucējiem) SUP dēļus Sup.rent nomas punktā, lieciet somas auto bagāžniekā un dodieties izbraucienā pa Gauju ar SUPiem. Ja nevēlaties veltīt laiku maršruta plānošanai, piesakieties šī paša nomas punkta organizētās brīvdienu SUP grupu tūrēs pa Gauju grupas vadītāja pavadībā. 

 

 

 

Izsalkuma remdēšanai un vēdera baudas prieku sagādāšanai, viesojies  pavisam jaunā un lieliskā vietā, kur iespējams baudīt veselīgu un gardu maltīti – vasaras terasē MUNO ar skatu uz Gaujas senleju. MUNO atrodas pie paša Siguldas Vagoniņa – Jāņa Poruka ielā 14, Siguldā.

 

 

Plašāka informācija par visiem piedzīvojumiem atrodama: www.siguldaadventures.com

 

Tiekamies Siguldas aizraujošākajos piedzīvojumos!