KONKURSS! Piedalās visi, kam jāsveic izlaidumnieks

Izlaidumu laiks ir klāt, tāpēc izsludinām konkursu, kur gaidāmi trīs uzvarētāji. Viens, kam jāsveic bērnudārza  vai pamatskolas absolvents, otrs, kam jāsveic pamatskolniece vai vidusskolniece, un trešais - kam jāsveic augstskolas absolvents. Balvās - dāvanu komplekti no nacionālā dāvanu eksperta Latvijā “Lieliska dāvana”!

Konkursa balvas ir īpašas ar to, ka dāvanu komplekti dāvā iespēju pašam gaviļniekam izvēlēties, kādam mērķim savu dāvanu lietot.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa balvas ir īpašas ar to, ka dāvanu komplekti dāvā iespēju pašam gaviļniekam izvēlēties, kādam mērķim savu dāvanu lietot.

lieliska dāvana izlaidumos

Konkursa balvas ir īpašas ar to, ka dāvanu komplekti dāvā iespēju pašam gaviļniekam izvēlēties, kādam mērķim savu dāvanu lietot.

Kopumā “Izlaiduma konkursa” balvu fondā ir šādi komplekti no nacionālā dāvanu eksperta Latvijā “Lieliska dāvana”:

Bērnudārza un pamatskolas absolventiem - dāvanu komplekts “BĒRNIEM”
Pamatskolas un vidusskolas absolventēm - dāvanu komplekts “PALUTINI SEVI” 
Augstskolu absolventiem - dāvanu komplekts “IZKLAIDE”


LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ:
1) Uzraksti, par kādu profesijas pārstāvi vēlējies kļūt Tu, mācoties bērnudārzā vai skolā;
2) Konkursa pieteikumā norādi, kādu izlaidumnieku šajā izlaiduma sezonā plāno apsveikt - bērnudārza, pamatskolas, vidusskolas vai augstskolas;
3) Pieteikumu sūti uz inga@mammam.lv ar norādi “Izlaiduma konkurss” līdz 26.maijam (ieskaitot). Piedalīties konkursā vari, komentāru ierakstot arī Mammamuntetiem.lv Facebook lapā pie konkursa līdz 26.maijam (ieskaitot).

Konkursa uzvarētājus izlozēsim 27.maijā.

Reklāma
Reklāma

DĀVANU KOMPLEKTS “BĒRNIEM”
Piedzīvojumu komplektā bērniem iekļauti 12 neaizmirstami piedzīvojumi, sākot no SPA apmeklējuma līdz pat klinšu kāpšanas nodarbībām un braucienu elektrokartingu trasē. Šī dāvana ir ar piedzīvojuma garšu un skaistām, paliekošām atmiņām. Komplekts veidots tā, lai pārsteigumu sagādātu gan bērnudārzniekam, gan pusaudzim. 
 

DĀVANU KOMPLEKTS “PALUTINI SEVI”
Komplektā iekļauti vairāk nekā 40 dažādi piedāvājumi skaistumkopšanai un labsajūtai, piemēram, procedūras matu un nagu skaistumam, SPA rituāli, “Garra Rufu” zivtiņu SPA procedūras, japāņu bambusa slotiņu masāža un citi.

DĀVANU KOMPLEKTS “IZKLAIDE”
Šajā komplektā ietilpst vairāk nekā 45 piedāvājumi aktīvai atpūtai: veikbords, lidojums ar deltaplānu, loka šaušana, iespēja izmēģināt vindsērfingu, ūdens izklaides Lietuvā, laivošana Latgalē un daudz cita aizraujoša par godu savam izlaidumam.

Nacionālais dāvanu eksperts Latvijā, Lieliska dāvana, uzdod jautājumu - "Un kurš ir tavs absolvents?"

Tuvojoties izlaidumu laikam, "Lieliska dāvana" iesaka dāvināt piedzīvojumu, emocijas, patiesu satraukumu un to visu pārvērst neaizmirstamās atmiņās. Dāvanu kartes un komplekti jebkurai absolventa personībai no bērnu dārza rakara līdz pat jaunajam nozares speciālistam. Lidojumi, lēcieni, braucieni un kāpieni, atpūta SPA un ūdens relaksācijas centros, gardēžu cienīgas maltītes, pat mini-ceļojumi Baltijas valstīs, vairāk kā 1200 izvēles iespējas - www.lieliskadavana.lv!