Atbalsta grupa mammām pēc dzemdībām. Dalība pret ziedojumiem

Sajūtas pēc dzemdībām katrai mammai var būt dažādas, un daudzām tas var būt prieks, kas mijas ar lielām skumjām, nogurumu un pat izmisumu. Ne vienai vien māmiņai ir neērti vai kauns citiem par šīm sajūtām stāstīt, tomēr tas nav ceļš uz atrisinājumu. Tāpēc vecāku organizācija rīko atbalsta grupas māmiņām, tās vada psiholoģijas konsultants, sertificēta dūla Inga Babure, dalības maksa - pret ziedojumiem.

Atbalsta grupa mammām pēc dzemdībām. Dalība pret ziedojumiem

 

Pat ja tev ir vismierīgākais un jaukākais mazulis pasaulē, ir normāli, ja pēc dzmdībām jūties nomākta un vēlies atbalstu. Pievienojies Mammamuntetiem.lv atbalsta grupai māmiņām.

FOTO: Shutterstock.com

Pat ja tev ir vismierīgākais un jaukākais mazulis pasaulē, ir normāli, ja pēc dzmdībām jūties nomākta un vēlies atbalstu. Pievienojies Mammamuntetiem.lv atbalsta grupai māmiņām.

...un tad tas notika! Pēkšņi vairs nesāp, ir atvieglojuma  sajūta un skaļš pirmais kliedziens. “Apsveicu, jums piedzimis bērniņš!”- smaidot saka vecmāte.  Visiem ir tik liels prieks! Taču... sajūtas, ko piedzīvojam pēc bērniņa dzimšanas, ir atšķirīgas - prieki mijas ar izmisumu, nogurums ar laimi un vēl daudz, daudz citu sajūtu. Un mamma nevilšus var sākt justies slikti vai nomākti, jo – man taču ir tik burvīgs bērns, kā gan es varu tā justies! Taču tā var un drīkst justies. 

Prieki mijas ar izmisumu, nogurums ar laimi un vēl daudz, daudz citu sajūtu. Un mamma nevilšus var sākt justies slikti vai nomākti, jo – man taču ir tik burvīgs bērns, kā gan es varu tā justies! 

Mēs katra pēc dzemdībām jūtamies līdzīgi, taču, kam to stāstīt, ja sajūtas neatbilst ģimenē/sabiedrībā pieņemtajām? Ko par mani padomās, ja es teikšu, ka man ir grūti? – visas var, visas mūsu ģimenes sievietes var, visbiežāk atbild vecākā paaudze. Ko darīt, ja man nepatīk mans bērns, kam stāstīt, ka negribu zīdīt bērnu un vīrs jau kuru nedēļu guļ blakus istabā? Varbūt šie jautājumi ir tavējie, bet var arī būt, ka jautājumi ir citi. 
Pievienojies atbalsta grupai! Runāsim, dalīsimies, klausīsimies, mācīsimies rūpēties pašas par sevi. Tas nav vienkārši, taču atnāc – kaut vienu reizi. 
Vari nākt kopā ar mazuli. 


Dalības maksa: ziedojums. Summas lielumu nosaki pati, ņemot vērā savu šī brīža situāciju.
Norises vieta: vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv birojs Rīgā, Brīvības ielā 40 (jānāk pagalmā). 
Papildu informācija: tālr. 67217065, e-pasts: fonds@mammamuntetiem.lv

Reklāma
Reklāma

16. oktobris - no plkst. 15.00-17.00

 

Piesakies šeit : PIETEIKTIES SPIED ŠEIT