10 kilometru no savām mājām atrasts Lietuvā pazudušais divus gadus vecais puisēns

Šodien ap pl. 15 atrasts Paņevežu rajonā janvāra beigās pazudušais mazulis. Bērns ir miris, vēsta Lietuvas mediji.

 

Pazudušā puisēna māte un desmitiem cilvēku bērnu meklēja divus mēnešus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pazudušā puisēna māte un desmitiem cilvēku bērnu meklēja divus mēnešus.

Puisēna līķi Ņevežas upē netālu no Steponišķu ciema ieraudzījis kāds makšķernieks. Viņš ūdenī pamanījis "nezināmu objektu", kas atgādinājis maza bērna ķermeni, un izsaucis policiju. Kā vēsta Lietuvas mediji, atrastais ķermenis, visticamāk, ir nepilnus divus gadus vecais mazulis, kurš aizgāja no savas mājas pagalma 31.janvārī un tika ilgstoši meklēts.
 

Lasi arī: Lietuvā visa sabiedrība izmisīgi cer, ka atradīsies jau ceturto dienu pazudis 2 gadus vecs puisītis 


Bērna līķis atrasts upē vienu metru no krasta. Vieta, kur viņš atrasts, atrodas 10 kilometru attālumā no puisēna mājām Kuncjagalas ciemā. Norīkotas tiesu medicīniskās ekspertīzes, lai noskaidrotu bērna nāves iemeslu.

Reklāma
Reklāma

Jau vēstījām, ka visa Lietuvas sabiedrība sekoja līdzi nelaimei, pazūdot mazulim Paņevežos. Viņš pazuda brīdī, kad rotaļājies pagalmā, kur tēvs tobrīd skaldījis malku. Tēvam novēršot uzmanību no dēla, bērns aizgājis. Policijai un glābējiem, kā arī Latvijas palīgiem no organizācijas Bezvēsts.lv puisēnu neizdevās atrast. Tika nolemts meklēšanas darbus turpināt tad, kad nokusīs ledus, jo pastāvēja lielas aizdomas, ka viņš varētu atrasties upē. Nokūstot sniegam un ledum, upē bērns arī ieraudzīts.

Informācija no portāla KasJauns.lv