Ikviens aicināts iepazīt sevi kustībā laikmetīgās dejas atvērtajā projektā „Kustības nozīme”

2015. gada 26. oktobrī plkst. 19.00 Rīgas Horeogrāfijas vidusskolā, Kalnciema ielā 10/12 notiks pirmā bezmaksas nodarbība un dalībnieku uzņemšana laikmetīgās dejas projektā „Kustības nozīme”. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Iesaistīšanās šajā 25 nodarbību ciklā 6 mēnešu garumā sniegs iespēju ikvienam iepazīties ar savu ķermeni, laikmetīgās dejas pamatiem un saviem priekšstatiem par kustības nozīmi. Kā arī vienkārši reizi nedēļā no sirds dejot. 
 

Lai piedalītos projektā, iepriekšēja dejas pieredze nav nepieciešama, dalībniekam jābūt pilngadīgam. Aicināts ikviens, kurš vēlas dejot un meklēt atbildes uz jautājumu – ko man nozīmē tas, ka es dejoju. Projekts „Kustības nozīme“ noritēs 25 nodarbību ciklā 6 mēnešu garumā, katra nodarbība ilgs 2 stundas un notiks reizi nedēļā, pirmdienās, Rīgas Horeogrāfijas vidusskolā.

Nodarbības vadīs pieredzējusī horeogrāfe, deju un kustību terapeite, laikmetīgās dejas un skatuves kustības pasniedzēja Santa Grīnfelde un jaunais horeogrāfs Jānis Putniņš. Cikls noslēgsies ar grupas kopīgu priekšnesumu. 

Dalības maksa – 10 Eur par nodarbību. Studentiem - 10% atlaide. Maksājot par visu projekta ciklu kopā – 25% atlaide. Iepriekšējā „Eju Dzīvot Deju“ projekta dalībniekiem - 20 % atlaide. 

Pieteikšanās un pirmā bezmaksas nodarbība notiks 26. oktobrī plkst. 19:00 Rīgas Horeogrāfijas vidusskolā.

Reklāma
Reklāma

Projektu organizē dejas platforma „Eju Dzīvot Deju“, horeogrāfe Santa Grīnfelde un Laikmetīgās dejas apvienība „Ārā“. Plašāka informācija par projektu pieejama, „Eju Dzīvot Deju“ Facebook profilā, kā arī zvanot pasniedzējai Santai Grīnfeldei pa tālruni 29 142 448.


Par projekta „Kustības nozīme“ vadītāju Santu Grīnfeldi:Santa Grīnfelde ir horeogrāfe, kustību terapeite, laikmetīgās dejas pasniedzēja. Horeogrāfe ieguvusi integratīvu izglītības pieredzi - bakalaura grādu mākslās Latvijas Kultūras akadēmijā, maģistra grādu veselības aprūpē Rīgas Stradiņa universitātē, turpina doktorantūras studijas LKA. Piedalījusies horeogrāfiju veidošanā un kustību konsultāciju sniegšanā Latvijas teātros, dejojusi Olgas Žitluhinas dejas kompānijā, pasniedz skatuves kustību Latvijas Kultūras koledžā, vada laikmetīgās dejas projektu „Eju Dzīvot Deju”, kura ietvaros 2015. gada pavasarī notika izrāde „Dejas Dienasgrāmata”.