Kāds būs Zirga gads? Lielais horoskops!

Tulīt jau Jaunais gads klauvē pie durvīm, laiks uzzināt, ko tev sola Zirga gads! Par katrai zodiaka zīmei gaidāmo Zirga gadā stāsta Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa.

Uzzini, ko zvaigznes katrai zodiaka zīmei sola Zirga gadā!

FOTO: Marika Eglīte

Uzzini, ko zvaigznes katrai zodiaka zīmei sola Zirga gadā!

AUNS
2014. gada sākumu Auni vadīs labās noskaņās ar ģimenes locekļiem. Šis gada būs vēlīgs tam, lai sakārtotu attiecības, nostiprinātu esošās attiecību saites ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Šī gada sākumā  no rokas ies darījumi ar nekustamajiem īpašumiem, var tikt pie jauna mājokļa sev vai ģimenei, kā arī veiksmīgi tiem, kam dienas darbs saistīts ar šo tēmu. Vispār darījumu ar nekustamajiem īpašumiem un kredītu, lielā biznesa lietām atspēriena gads. Būs jāpievērš gana daudz uzmanība esošajām kredītsaistībām, saņemsi piedāvājumus no sponsoriem un partneriem. Sava daļa finanšu un prāta būs jāiegulda, lai vēl par soli pietuvotos savam sapnim un mērķim. Gada otra puse romantiskākās noskaņās. Ķersies pie bērnu radīšanas un auklēšanas.


VĒRSIS
Gads cilvēkos. Vērsi pieprasīs visi un visur. Pirmā joma, kas prasīs nedalītu uzmanību visa gada garumā, būs attiecības gan ar līdzās dzīvojošiem, gan strādājošiem. Šķirosi ar ko ielaisties garākās sarunās, ar ko vēl pēdējo reizi saskatīties un atvadīties uz ilgu laiku. Savu daļu uzmanību un galvassāpēs paņems darba jautājums. Būs jāķeras pie pienākumiem, kas aktuāli bijuši labu laku atpakaļ, jāatgriežas darba dzīvē vai tieši otrādi – no tās jāatvadās. Turpmāk būs savādāk, nekā bija. Vērši nolems savu zināšanu vācelīti papildināt īstermiņa semināros un kursos, smelsies pieredzi izbraukumos pa tuvām un tālām ārzemēm. Gada otrajā pusē labas ziņas tiem, kam mājas pavards silda sirdi. Pievērsīsies ģimenes ligzdiņai – sildīsi, rūpēsi un auklēsi. Iespēja uzlabot attiecības ar vecākiem.


DVĪŅI
Dvīņi strādās un pelnīs. Darbs ir gada tēma numur viens. Pienākuma nasta augs augumā un apjomā. Tava darba kvalitāti novērtēs augstāk stāvošie. Šī gada laikā iespēja gan pakāpties par pakāpienu augstāk karjeras kāpnēs, gan tikt vaļā no pienākuma, kas nemaz nesilda sirdi. Darba jautājumiem būs jāpievēršas ar visu sirdi un būtību, jo šim gadam beidzoties, strādāt ar sakostiem zobiem vairs nevarēsi. Labā vēsts pār naudas pelnīšanu. Labas iespējas tikt pie papildus ienākumiem un palielināt esošo naudas līdzekļu apjomu. Šāda tāda kustība arī dzīvojamā telpā – var tikt pie jaunas vai izpucēt esošo. Gada otrajā pusē jāpieķeras mācībām, savas zināšanu vācelītes paplašināšanai. Daudz jauni kontakti, kuru lietderība atkarīga tikai no Dvīņu lokanās un prasmīgās mēles.


VĒZIS
Pievērsīsies sev, nauda un baudai. Vēžu iespēja savu dzīvi pamainīt jūtami daudz grādus uz citu pusi, jo gada sākumā visi prožektori būs vērsti uz Vēžu  vēlmēm, iespējām, enerģiju. Ideju un spara būs daudz. Var ķerties klāt jaunām biznesa idejām, jaunai darbavietai, idejām kā paplašināt esošo darbību, kur vēl izpausties. Entuziasma un aizrautības pilni Vēži pacels galvas un ar spožām acīm raudzīsies pretējā dzimuma virzienā.

Vēzis pievērsīsies sev, nauda un baudai.

Tajā jomā šogad jāievieš kārtība. Kāds (kāda) pamanīsies Vēzi pie bērniem un mājas darbiem siet. Nedaudz skaidrības jāievieš attiecībās ar mīļoto cilvēku, ģimenes un kopdzīves modeli. Lai arī Vēzis mirdzēs no pārliecības par sevi, jaunas iepazīšanās šajā gadā nebirs aumaļām, taču tās dažas, kas būs – spēlēs pa īstajām stīgām. Gada otrajā pusē iespēja pirkt un pārdot vainagosies ar papildinājumu naudas makā. Veiksmīgi darījumi, vairāk finanses.


LAUVA
Lauva noenkurosies mīļās un gādīgās mājas sienās. Viens no gada svarīgākajiem jautājumiem – dzīves vieta, ģimene, vecāki un savstarpējās attiecības ar cilvēkiem, kas dienu no dienas pavada kopā ar Tevi. Gada pirmā puse nebūs vēlīga straujiem un neprātīgiem lēmumiem. Tajā jāvelta uzmanība tikai un vienīgi sev, savām vajadzībām, vēlmēm un plāniem attiecībā uz turpmāko dzīvi. Jāpievēršas garīgām tēmām, sevi jāvelta ģimenei un sev. Pārmaiņas mājas dzīvē – var būt ģimenes pieaugums, kas uz zināmu brīdi atņems Tevi sabiedrībai, var būt dzīve vietas maiņa (arī uz ārzemēm). Gada otrajā pusē jau ar nedaudz mundrāku skatu uz dzīvi. Lauva iznāks cilvēkos, būs gatava kalnus gāzt vai vienkārši ķerties pie jaunām un pozitīvām pārmaiņām savā izskatā, ikdienā un dzīvē. Uz gada beigām labas iespējas attīstīt biznesa idejas.


JAUNAVA
Jaunava šajā gadā ķersies pie mācībām, daudz braukās pa dzimto zemi un iespējams arī dosies komandējumos vai prieka braucienos. Gads pilns ar cilvēkiem, draugiem, līdzīgi domājošiem un darošiem cilvēkiem. Kopīgu valodu atrast nebūs grūti. Pavisam vērtīgs gads izvērtīsies, ja caur kopīgu valodu tiksi pie kopīgām interesēm. Gada pirmajā pusē aktuāla dalība un darbība projektos, sabiedriskajā sektorā arī politikā. Daudz iespējas būs atkarīgas no draugiem un laikabiedriem. Jāturas kopā un jādodas savas domas virzienā. Gada otrajā pusē gan vairāk miera. Tad jāpievēršas savai garīgajai un emocionālajai dabai un vajadzībām. Klusībā un vientulībā paplāno savu dzīvi, ieskaties lielajos notikumos, kurus redzi vēl tikai sava ceļa priekšā. Mūžīgā gatavība strādāt un visu izdarīt vai novest pie veselības problēmām. Atpūta, miers un līdzsvarota darbošanās to attālinās.


SVARI
Darījumu gaiteņos mirdzēs Svaru košie tērpi un izteiksmīgais matu sakārtojums. Gada pirmajā pusē ķersies pie jaunām  biznesa idejām, to īstenošanas dzīvē.

Jūtams kāpiens pa sociālajām un personīgo sasniegumu kāpnēm. Pavērsies jaunas iespējas biznesā, augs atbildība un prieks par ikdienas veicamajiem darbiem.

Reklāma
Reklāma

Labas perspektīvas ar neapbruņoti aci ieraudzīt to, ko sen jau kārojās. Jūtams kāpiens pa sociālajām un personīgo sasniegumu kāpnēm. Pavērsies jaunas iespējas biznesā, augs atbildība un prieks par ikdienas veicamajiem darbiem. No debesīm tik vēlēta izdošanās un līdzens ceļš uz panākumiem. Gada otrajā pusē aktīva sociālā dzīve. Daudz rosīsies pa pasākumiem, sabiedrības burziņiem, iepazīsies ar ietekmīgiem cilvēkiem. Šīs tikšanās var nest finansiālu labumu un jaunas perspektīvas sadarbībai ar biezu maku turētājiem. Pie finanšu jautājumiem būs jāpiestrādā ar divtik lielu atbildības un uzmanības devu. Pārdomāti ieguldījumi vēlāk ieguvumu vedīs ar kravas mašīnām. Nostabilizēsies dzīvesvietas jautājums, mainīsi dzīvesvietu, iegādāsies personīgo īpašumu.

SKORPIONS
Skorpionam nav nopietnāka jautājuma par sevi pašu. Tas arī šī gada temats numur viens. Darbs ar sevi, savas dzīves nozīmīgākajiem uzdevumiem un sasniegumiem. Būs vēl nedaudz vairāk jāiespringst uz to, ko vēlies no cilvēkiem, ar ko kopā pavadi ikdienu un dzīvi, kādi ir Tavi sociālās attīstības plāni un mērķi. Jātiek līdz to definīcijai un precīzam formulējumam un Skorpions to labprātāk darīs svešā un tālā zemē, prom no sadzīviskās kņadas. Pirmajā gada pusē daudz braukāsi, peldēsi un lidosi. Smelsies iedvesmu un zināšanas svešās zemēs un kultūrās. Vēlāk, ap rudeni jau ar jaunu sparu ķersies klāt saviem plāniem. Visas durvis būs atvērtas Taviem panākumiem. Saņemsi atzinību, laba vēlējumus un galvu reibinošas iespējas. Ja precīzi zināsi, ko vēlies – līdz tam būs viegli tikt.


STRĒLNIEKS
Jo mazāk kņadas apkārt, jo Strēlniekam labāk. Krietnu laika devu pavadīsi domās ar un par sevi. Tieksies analizēt savu dzīvi, savas jūtas, saprast vērtības un vajadzības. Pēc trakojošiem pienākuma un aktīviem sabiedriskās dzīves gadiem, Strēlnieks nolīdīs maliņā, lai sagatavotos jaunam izgājienam. Taču tas nenotiks 2014. gadā. Ļoti nopietni un atbildīgi jāizturas pret savu veselību. Par sevi var likt manīt senas kaites, mieru neliks arī pagātnē nenokārtoti attiecību jautājumi. Ar mierīgu un nosvērtu prātu jādodas tajā visā iekšā un jāievieš skaidrība. Tanī pašā laikā, kamēr iekšā rāma kārtības tūre, biznesa un lielo finanšu dzīve zeļ un plaukst. Tas ir kārtējais mirklis, kad Strēlniekam jāpiestrādā pie jomu līdzsvarošanas. Gada pirmajā pusē izdosies nokārtot kredītsaistības, pateicoties kāda labvēļa atbalstam, izdosies ieskatīties acīs izteiksmīgai biznesa idejai. Gada noslēgumā jādodas atpūtā, jāapskata pasaule, jāsmeļas zināšanas literatūrā vai miers – reliģijā.


MEŽĀZIS
Izskatās, ka pienācis tas laiks, kad Mežāzis nosmēlis lieto darbu jūru un gatavs jaunām vēsmām personīgajā dzīvē. Vismaz gada pirmajā pusē pievērsīsies attiecību jautājumiem – lūkosies pēc mierpilna personāža, ar ko kopā pavadīt brīvos mirkļus, saņemsi krietnu devu uzmanības apliecinājumus, piedāvājumus iepazīsties un darīt kopā. Tas attieksies arī uz profesionālo dzīvi, kurā Mežāzim veikla roka. Pēc vasaras saulgriežiem jau lūkosies uz banknošu saujiņu un lūkosi pēc iespējas pelnīt vēl vairāk. Tādas iespējas pavērsies, pateicoties ietekmīgiem kontaktiem. Tādas iespējas arī būs, ja prasīsi atteikties no negausības un nekāpsi pāri pieklājības un ētikas standartiem. Sabiedriski aktīvajā dzīvē jāievieš kārtība. Tanī skaitā arī viltus draugi, dziesmas brāļi un citādi nelietderīgi personāži. Diezgan mērķtiecīgi Mežāzis pievērsīsies tam, kas sabiedriskajā un politiskajā sektorā dod jūtamu labumu.


ŪDENSVĪRS
2014. gadu Ūdensvīram būs jāvelta karjerai un darbam. Labas iespējas paplašināt līdzšinējo darba lauku, saņemt jaunus pienākumus, ielūkoties jaunos apvāršņos. Līdzšinējā pieredze vainagosies ar paaugstinājumu, algas pielikumu. Drosmīgākie sekos savam aicinājumam un no izdarīga padotā kļūs par uzņēmīgiem sava biznesa turētājiem. Aktīvākie iesaistīties politiskos procesos. Atbildības un pienākuma nasta augs visos iespējamos virzienos. Ja tas nenotiks biznesā, tad ģimenē jau nu noteikti. Jā, var kļūt par vecākiem, uzsākt kopdzīvi, iegādāties māju. Gada otrajā pusē aktuāls partnerattiecību jautājums – piedāvājumi sa-darboties un  sa-pāroties birs kā no pārpilnības raga. Pavērsies iespējas izpausties, iepazīties un izveidot sirsnīgas un tālejošas attiecības. Ūdensvīrs būs pieprasīts un atvērts pasaulei.


ZIVIS
Zivis 2014. gadu pavadīs sauļojoties un laiskojoties. Vismaz pirmo pusgadu noteikti. Labās skaņas skanēs mīlestības un romantisko attiecību sfēra, Ražīgs laiks bērnu ieņemšanai un auklēšanai. Pirmo gada pusi vairāk pavadīs kopā ar saviem mīļajiem un mīļajām, ņemsies čubināsies un gorīsies pa azoti.

Daudz braukāšana pa ārzemēm sola plašas iespējas gan romantiskajā, gan profesionālajā dzīvē.

Krāšņas un sirsnīgas iepazīšanās nevajag laist garām. Īpaši lielas iespējas tām būs ārzemēs. Aktualizēsies arī mācību sfēra, var uzsākt, turpināt vai atgriezties pie mācībām augstākajā mācību iestādē. Daudz braukāšana pa ārzemēm sola plašas iespējas gan romantiskajā, gan profesionālajā dzīvē.  Tās Zivis, kas gada iesākumā nebūs tikušas pie grūtniecības, tās gada otrajā pusē tiks pie paaugstinājuma vai jauna darba.
 

 

Rakstu sagatavoja
Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa
www.ritariekstina.lv

 

Tevi varētu interesēt:

Individuālā astrologa konsultācija