Muslis ar zemenēm un biezpienu

 08. jūnijs 2012 20:00 Recepte

Muslis brīnišķīgi garšos kopā ar svaigām ogām un biezpienu.



Gatavojam musli mājās paši! Foto: Žurnāls Dienas ēdieni


1 porcija

Sastāvdaļas:

250 g biezpiena

200 g zemeņu

1. tējk. citrona sulas

2 - 3 ēd.k. cukura

2 - 3 tējk. apelsīnu sulas

50 g muslis

 

Gatavošana: 

1. Zemenēm pievieno cukuru, nedaudz apelsīnu sulas un sablendē. Pāris zemeņu atstāj nesablendētas. 2. Trauciņā ieber bizpienu, piespiež citrona sulu un samaisa. 

3. Biezpienu pārlej ar sablendēto zemeņu masu. Pa virsu uzliek veselās zemenes un pārkaisa ar musli. Rotā ar piparmētru lapiņām. 

 

 Recepte: Dienas Ēdieni




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas