Grāmata mācībām un praktiskām nodarbībām: Manga. Burvju meitenes

Grāmatā ir 6 mācību stundas ar skaidri definētiem mērķiem, zīmēšanas piederumu un tehniku apraksts, kompozīcijas izveides, skicēšanas un ēnošanas pamatlikumi, vērtīgi padomi izcilam rezultātam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Burvju meitenes ir ļoti populāri tēli mangās jeb japāņu komiksos. Juki, Aiko un Sakura – trīs draudzenes, personības ar spilgtu raksturu – ikdienā dzīvo pavisam parastu dzīvi: mācās skolā, sapņo par puišiem un reizēm strīdas ar vecākiem. Tomēr, kad viņu ierasto pasauli apdraud kāds tumšs un baismīgs spēks, meitenes pārvēršas par brīnumainām būtnēm, kam piemīt pārdabiskas spējas.
Šajā grāmatā pastāstīts, kā burvju meiteņu gaitas un varoņdarbus attēlot krāšņos zīmējumos. Ievaddaļā autore iepazīstina ar zīmēšanas materiāliem, bet turpmākajās lappusēs soli pa solim māca zīmēt īpatnējo mangu tēlu sejas izteiksmi un augumu, īpaši akcentējot skolnieču pārtapšanu par burvju meitenēm. Grāmatā paskaidrots, kā zīmēt arī noslēpumaino svešinieku, kurš dažkārt palīdz meitenēm, un burvju līdzgaitniekus, piemēram, Pundurpūķi vai Lidkāmi.

Nadīne Vēvere, diplomēta komunikācijas līdzekļu dizainere, jau vairākus gadus ir pazīstama kā grafiķe un ilustratore. Viņa piedalās dažādos projektos grāmatu, komiksu un spēļu izdevniecībās, kā arī reklāmas aģentūrās un kultūras institūtos, turklāt regulāri vada zīmēšanas kursus visā Vācijā.
 

Cena Zvaigzne ABC grāmatu veikalos 5,51 Ls.

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv

Reklāma
Reklāma