Vegānu burkānkūka

 20. janvāris 2011 22:00 Recepte

Recepte, ko vērts izmēģināt un saglabāt!


Foto: Līga Grāvelsiņa


Visu sajauc viendabīgā masā (ja masa ir oranžā krāsā, tad esat uz pareizā ceļa), liek sev tīkamā veidnē un cep 190 Celsija grādos aptuveni 1h. Tomēr drošības pēc ieteiktu jau ātrāk sākt pačekot kūkas stāvokli, sevišķi, ja pašam sāk rasties drusku nemierīga sajūta par to, kas notiek krāsnī. Procesa laikā nav obligāti jācenšas domāt labas domas, ja vajadzēs, kūka tāpat izdosies.

 

Recepti iesūtīja: Līga Grāvelsiņa, Mammamuntetiem.lv lasītāja

Sastāvdaļas

1. Smalki rīvēti burkāni
1,5 gl
2. Cukurs
1 gl
3. Milti
2 gl
4. Olīveļļa
3/4 gl
5. Sula no 1/2 citrona
6. Vairākas pabiezas citrona miziņas
7. Lazdu rieksti
100 g
8. Tumšās rozīnes
100 g
9. Cepamais pulveris
1 ēd/k
10. Kanēlis
1 ēd/k
11. Vaniļas cukurs
1 t/k
12. Sāls
1 t/k