Laiks gatavot kāzu ielūgumus! FOTO un VIDEO

Romantiskus un greznus ielūgumus var iegādāties veikalos. Taču tikpat skaistus un vēl skaistākus var pagatavot arī pats — jums noteikti tie izdosies sirsnīgāki. Ar jūsu mīlestības piedevu klāt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Man patīk kāzu ielūgumus saglabāt, un, re, tagad varu par tiem pastāstīt — varbūt kādam noderēs iedvesmai savu kāzu ielūgumu radīšanai. Lūdzu, dalies arī savās idejās un pieredzē!


Kā pudelē ieslēpts un jūrā atrasts vēstījums. Uz precībām, kuru ceremonija notika pie jūras, no jaunā pāra ielūgumu saņēmām noformētu glītā, mazā pudelītē, kas piebērta ar smiltīm un „aizkorķēta” ar pašu ielūgumu. Viegli pagatavojams, taču oriģināls un skaists viesu aicināšanas veids.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vēstule ar zīmogu vaskā. Izmantots rokām gatavots papīrs, kurā skaidri redzamas dažādu ziedu lapiņas (nopērkams īpašos kancelejas preču veikaliņos). Uz tā ar tinti uzrakstīts ielūguma teksts, un papīrs pārlocīts kā vēstule. Aizzīmogojot vēstuli ar vasku un zīmogu, klāt pievienots pergamenta rullītis, kurā pašrocīgi uzzīmēta karte, kā atrodama svinību norises vieta.


Pāra kopbilde kā pastkarte. Melnbalts mākslas foto, kas nodrukāts nevis kā vienkārša bilde, bet kā īsta pastkartīte. Ielūgums lakonisks, taču tajā ir norāde uz jaunās ģimenes mājas lapu, kurā meklēt sīkāku informāciju par kāzu norises vietu, dāvanām, ko vēlas saņemt jaunais pāris utml.

Ielūgums video formātā, pasniegts kompaktdiskā.
Gaumīgi noformēts CD, uz kura vien norādīts kāzu datums, laiks un vedēju kontakti. Filmiņā topošā sieva un vīrs stāsta un rāda ceļu uz kāzu norises vietu + atklāj, ko vēlētos dāvanās. Interesants ielūguma veids, ko noteikti būs aizraujoši noskatīties pēc vairākiem gadiem.

Idejas ielūgumiem un to pagatavošanas veidus noteikti vari meklēt arī www.youtube.com, meklētājā ievadot wedding invitations (kāzu ielūgumi - latv.val.) vai kādu citu atslēgas vārdu, kas saistās ar kāzām.


Mazliet papētot piedāvājumu internetā, uzgāju dažas man saistošas idejas:

- Baltiem burtiem uzdrukāts uz stikla plāksnītes, katram viesim tas pasniegts skaistā kastītē. Skatīt video.

- Ielūgums puzles veidā – skaists, grezns papīrs. Puzlē kā bildi noteikti var ņemt arī jaunā pāra kopbildi.

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

-    Ielūgums kā grezns vēdeklis. Skatīt video.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-    Glīts, vienkāršs ielūgums uz grezna papīra un pasniegts rullītī. Skatīt video.

 

 

 

 


Citas idejas radošā gara atdzīvināšanai!