Tiek veidota bērnu emocionālās audzināšanas grupa vecākiem

Mīļie vecāki! Jūs cītīgi gatavojāties mazuļa dzimšanai – darījāt visu iespējamo, lai būtu gatavi jaunajai – vecāku lomai un prasmīgi rūpētos par savu bērniņu. Šobrīd, kad jūsu mazulis jau paaudzies, iespējams, jums bieži rodas jautājumi – kā labāk rīkoties dažādās situācijās, kā pieņemt pareizo lēmumu, kā disciplinēt mazuli, kā veicināt, lai viņš augtu ne tikai laimīgs, bet spētu izprast sevi un citus cilvēkus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu emocionālās audzināšanas grupa palīdz pilnveidoties visnozīmīgākajā profesijā – vecāki, iedrošinot, sniedzot atbalstu, piedāvājot jaunus veidus, kā risināt dažādas sarežģītas situācijas bērnu audzināšanā un gūt gandarījumu un prieku no vecāku lomas. Bērnu emocionālās audzināšanas programma izveidota Kanādā, un šobrīd ir viena no atzītākajām vecāku apmācības programmām pasaulē. Grupu vada Diāna Zande - pasaku terapeite, māmiņu skolu lektore un Gita Birzniece.

Grupas mērķi:

-    Pilnveidot vecāku zināšanas par mazu bērnu attīstību
-    Papildināt vecāku zināšanas par veiksmīgas audzināšanas principiem
-    Apgūt veidus, kā pozitīvi risināt sarežģītas situācijas
-    Palīdzēt labāk izprast savus bērnus un sevi vecāka lomā
-    Apzināt vecāku pozitīvos resursus un prasmīgi tos izmantot, audzinot bērnus
-    Palīdzēt attīstīt emociju pašregulācijas spējas sevī un bērnos
-    Emocionāli atbalstīt vecākus

Katra no 10 nodarbībām veltīta noteiktai tēmai – bērna temperamenta dimensijas, ķermeņa kontroles veicināšana, drošās piesaistes veicināšana, spēlēšanās un fantāzijas attīstīšana, valodas un komunikāciju spēju attīstīšana, pašvērtējuma veicināšana, disciplinēšanas metodes, emociju pašregulēšana, koncentrēšanās un plānošanas spēju attīstīšana, sociālās kompetences un gādīguma veicināšana.

Grupas nodarbības ļoti ieteicams apmeklēt abiem vecākiem kopā!
Nodarbības būs 10 reizes (no 3. marta līdz 5. maijam, katru otrdienu plkst. 18.00 – 20.30, Ģimenes Centra klīnikas telpās, Kaņiera ielā 10 a, mazajā zālē – ērta piebraukšana, ir, kur novietot automašīnu), nodarbība ilgst 2,5 stundas. Tikai šoreiz izcili zema cena par 10 nodarbību ciklu - 60 ls no vecāka (ja iemaksa veikta līdz 25.02.09., tad maksa no vecāka 50 ls par ciklu), cenā iekļauti plaši izdales materiāli). Vietu skaits ierobežots.
Uzzināt sīkāku informāciju un pieteikties varat pie Diānas Zandes (tālrunis: 29266007) vai Gitas Birznieces (tālrunis: 26525579)
 

Reklāma
Reklāma