Ērkšķogu sorbets

 30. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 9054



Foto: mammamuntetiem.lv


Ērkšķogām notīri ziediņus, liec katlā, pievieno šķēlītēs sagrieztu ingveru, ūdeni, cukuru un vāri, līdz ērkšķogas sāk šķīst, tad masu atdzesē un izberz caur sietu. Liec sorbetu traukā. Sorbeta trauku liedz saldējamā kamerā un saldē 8 stundas. Ik pa brīdim apmaisi. Ar saldējuma karoti veido sorbeta bumbiņas un pasniedz.

Sastāvdaļas

1. Ērkškogas
600 g
2. Ingvera sakne
3 cm
3. Ūdens
100 ml
4. Cukurs
300 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk