Putukrējums ar cepumiem

 10. jūlijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 10193



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Saputo putukrējumu. Vienu trešdaļu atstāj rotājumam. Atlikušo putukrējumu sajauc ar ābolu biezeni. Saldā ēdiena traukā liek salauzītus cepumus. Pārlej ar pienu un pagaida, līdz cepumi kļūst mīksti. Uz cepumiem liek putukrējumu un ābola biezeņa maisījumu. Rotā ar atlikušo putukrējumu un aveņu ievārīijumu. Pirms pasniegšanas uz brīdi ievieto ledusskapī.

Aveņu ievārījumu var aizstāt ar jebkuru citu ogu ievārījumu.

Sastāvdaļas

1. Aveņu ievārījums
2 ēd.k.
2. Piens
100 g
3. Cepumi
7 - 8 gab
4. Ābolu biezenis
100 g
5. Saldais krejums
300 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk