Kazeņu ievārījums ar džinu

 20. augusts 2017 16:00 Recepte  skatījumi: 4322



Foto: Shutterstock.com


Kazenes noskalo un pārlasa. Kopā ar ūdeni uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes. Pievieno cukuru un vāra vēl 3 minūtes. Pievieno džinu. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv
 

Sastāvdaļas

1. Dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 800 g dansukker ievārījuma cukura
2. Ūdens
300 ml
3. Kazeņu
1 kg
4. Džina
100 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk