Zemeņu un aveņu ievārījums

 06. jūlijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 3170



Foto no Dansukker arhīva.


Zemenes noskalo, noņem kauslapiņas un sadala gabalos. Savāra kopā ar cukuru apmēram 5 minūtes. Pievieno Vaniļas cukuru. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv
 

Sastāvdaļas

1. 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījuma cukura
2. Aveņu
400 gr
3. Zemeņu
600 gr
4. Dansukker vaniļas cukura
2 tējkarotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk