Ērkšķogu džems

 23. augusts 2015 12:40 Recepte  skatījumi: 4935



Foto: Shutterstock.com

Lielisks ievārījums ziemas brokastu pankūkām!


Ogas notīra, noskalo. Piparmētru lapiņas un riekstus sasmalcina, pieliek ogām.

Maisot masu uzskarsē, tad pieber šķisniņu sāls, cukuru un vāra apmēram 5 minūtes. Beigās pievieno citronskābi. Džemu salej burciņās, aizvāko, apgāz otrādi un tā patur 10 minūtes.

 

 

Izdevniecība Jumava "Omes pavārgrāmata", 2003.

Sastāvdaļas

1. Pistāciju rieksti
1 sauja
2. Piparmētras
4 zariņi
3. Želējošā cukura
1/2 kg
4. Zaļu ērkšķogu
1 kg
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk