Skābeņu zupa ar putraimiem un olām

 25. marts 2016 8:40 Recepte  skatījumi: 9936



Foto: Shutterstock.com

Skābeņu zupa ir īsta pavasara zupa!


Gaļu aplej ar karstu ūdeni, uzvāra, noputo, pieliek putraimus un vāra, līdz gatava.

Gatavai pieliek nomazgātas, sagrieztas skābenes, uzvāra.

Pasniedzot pieliek krējumu un cieti novārītas, sakapātas olas.

 

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Olas
3 gab
3. Skābs krējums
1/2 glāze
4. Miežu putraimi
150 gr
5. Skābenes
600 gr
6. Cūkas gaļa ar kaulu
3/4 kg
7. Ūdens



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk