Ņujorkas siera kūka 4

 28. janvāris 2009 21:30 Recepte  skatījumi: 18874



1.Sajauc bļodā samaltos cepumus, sviestu un 4 ēdamkarotes cukura. Ietauko un izkaisi ar miltiem pannu ar noņemamu sānu malu (25cm). Ieklāj un ar karoti izlīdzini cepumu masu.

2.Cep kūkas pamatni iepriekš uzkarsētā krāsnī 180’ temperatūrā aptuveni 10 minūtes.

3.Kūkas masai sakul krējumsieru (es lietoju Rama Creme Bonjour bez piedevām vai ar jogurta garšu), cukuru un miltus līdz viss labi sajaucies. Pa vienai pievieno olas, pēc katras masu labi sakuļot. Pievieno skābo krējumu un vaniļas ekstraktu.

4.Lej kūkas masu pannā pāri gatavajai cepumu pamatnei. Cep aptuveni stundu vai mazliet mazāk, atkarībā no savas krāsns specifikas. Pēc tam izslēdz krāsni un atstāj kūku krāsnī ar puspavērtām cepeškrāsns durvīm, lai tā atdziest.

5.Kad kūka pilnībā atdzisusi, noņem pannas sānu malu un ievieto kūku ledusskapī atdzesēties uz 1-2 stundām. (Es mēdzu gatavot kūku iepriekšējā vakarā un atstāt ledusskapī uz visu nakti).

6.Pasniedz ar vai bez dekorējumiem, atkarībā no notikuma svinīguma. Var pārziest ar izkausētas augļu želejas kārtiņu vai dekorēt ar sagrieztiem svaigiem un konservētiem augļiem. Dzimšanas dienā obligātas svecītes!

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
250 ml
2. Vaniļas ekstarkts
2 tējkarotes
3. Samalti cepumi
200
4. Olas
4
5. Milti
3 ēdamkarotes
6. Cukurs
200
7. Cukurs
4 ēdamkarotes
8. Mīksts krējumsiers
1000
9. Kausēts sviests
4 ēdamkarotes


4 Pievienot komentāru

Kategorijas