Bērnības ienaidnieki gatavojas kāzām

Ar savu līgavaini esam pazīstami no mazotnes - mums bija vasarnīca, Viņam netālu māja. Kad man bija 7-8 gadi, Viņš jau braukāja apkārt ar šperru un vēl visādiem mopēdveidīgajiem (Viņš ir četrus gadus vecāks). 

Meitenes apmētāja puišus ar akmeņiem, bet nu pošas kāzām!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Meitenes apmētāja puišus ar akmeņiem, bet nu pošas kāzām!

Mēs ar māsu bijām dusmīgas, ka tie lielie puiši (Viņš + brālēni) braukāja pa mūsu ceļu, apmētājām viņus ar akmeņiem, kokiem... Tas tikai uzvilka puišus un viņi speciāli jau sāka mūs kaitināt. :D Pat mana mamma un kaimiņi Viņu ir lamājuši, lai nekaitina mazākus utt.

 

Kad man bija 16, ar draudzeni šad tad izmantojām taxi pakalpojumus, un šoferis bija tieši Viņš! Tad jau nekāda naida vairs nebija, simpātijas un smieklīgas bērnības atmiņas...

Tā trīs gadus pāris reizes mēnesī vizinājāmies ar ''savu taksistu''. Līdz kādam kopīgam tusiņam, kurā bija pārāk skaļa mūzika. Atbrauca pašvaldības policija un palūdza būt klusākiem, tad pus pa jokam slēpos aiz Viņa, teicu, ka viņš ir mans aizstāvis..., vārds pa vārdam, sarunājām sarakstīties draugiem.lv. Pēc nedēļu ilgas sarakstes bija mūsu pirmais randiņš (+ Viņa kursabiedri un manas draudzenes), jo divavatā nebija dūšas tikties. :D Apmēram mēnesi mums bija randiņu periods, tad sākām dzīvot kopā. 

Reklāma
Reklāma

Šogad 2.maijā Viņš mani bildināja!

 

P.S. Mana mamma un kaimiņi viņu dievina, un tikai pasmejas par bērnības piedzīvojumiem...