Minestrone biezzupa

Šis ēdiens nāk no Itālijas, un to var pagatavot vairākās versijās. Tradicionāli šo zupu gatavo bez gaļas. Kā to pagatavot, žurnālam Mammamuntetiem.lv “Bērnudārznieks” stāsta Normunds Baranovskis, “Rimi Bērniem” garšas eksperts.
  • Normunds Baranovskis

    Normunds Baranovskis

    šefpavārs

Veģetāra, garšas pilnas zupa – tāda ir Minestrone biezzupa.

FOTO:

Veģetāra, garšas pilnas zupa – tāda ir Minestrone biezzupa.

Vairāk receptes ar mikrozaļumiem meklē žurnāla “Bērnudārznieks” jaunākajā numurā.

 

Gatavošanas laiks: 40 minūtes

Daudzums: 4+ personām

 

Nepieciešams: 

Reklāma
Reklāma
  • 1 burkāns
  • 2 seleriju kāti
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 2 ķiploka daivas
  • 1/3 cukini
  • 1 kukurūza
  • 1,5 ēdamk. tomātu pastas
  • 1,5 l dārzeņu buljona
  • 1 sauja mazu makaronu
  • 2 ēdamk. sviesta
  • Pasniegšanai:
  • Mikrozaļumi – pēc garšas
  • Skābais krējums – pēc garšas

 

Pagatavošana:

  • Visus dārzeņus un saknes sagriež nelielos kubos.
  • Dziļā katlā sviestā sautē visus dārzeņus un saknes. Pievieno tomātu pastu, tad pielej buljonu.
  • Uz lēnas uguns vāra 25 minūtes.
  • Pievieno makaronus, vāra vēl 7 minūtes.
  • Pasniedz ar mikrozaļumiem un, ja vēlas, ar krējumu.

Saistītie raksti