Trešdien, 29. maijā, sezonu noslēdzošā Jauno vecāku rītu nodarbība IKEA: kā veicināt mazuļa valodas attīstību

Kādā vecumā un ko mazulim ir jāprot pateikt? Kā vecāki var veicināt bērna runas attīstību, sākot no zīdaiņa vecuma? Par visu, kas saistīts ar mazuļa runas spēju attīstību uzzini Jauno vecāku rītu nodarbībā, ko vadīs sertificēta audiologopēde Evija Caune.
Sezonu noslēdzošā nodarbība trešdien, 29. maijā, veltīta tematam par mazuļa runas attīstību un veicināšanu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sezonu noslēdzošā nodarbība trešdien, 29. maijā, veltīta tematam par mazuļa runas attīstību un veicināšanu.

Jauno vecāku rītu nodarbības notiek trešdienās no plkst. 10.30-11.30 interjera dizaina veikalā IKEA, tās var apmeklēt bez maksas. Aicināti piedalīties topošie un jaunie vecāki, vecvecāki un citi, kuru ikdiena saistīta ar mazuļa aprūpi.

Sezonu noslēdzošā nodarbība trešdien, 29. maijā, veltīta tematam par mazuļa runas attīstību un veicināšanu. Ko vecāki jau no zīdaiņa pirmajām dzīves dienām var darīt, lai veicinātu bērna runas attīstību? Kā zināt, ka valodas attīstība noris labi? Kāda ir nozīme sīkās motorikas trenēšanai un kāda – lielajām kustībām, piemēram, rāpošanai, kāpšanai, skriešanai, peldēšanai un citām? Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

 

  • Nodrbību vada: sertificēta audiologopēde Evija Caune. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, atklājot, kādas bērna valodas attīstību veicinošanas rotaļlietas ir nopērkamas IKEA.
     
Reklāma
Reklāma

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. Nodarbību jaunā sezona atsāksies augustā, informācijai seko līdzi IKEA mājas lapā vai ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv!

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā.

Saistītie raksti