Trešdien Jauno vecāku rīts IKEA, nodarbības temats: ģimenes un mazuļa miegs

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. Trešdien, 8. maijā, no plkst. 10.30 līdz 11.30 gaidāma nodarbība par ģimenes miegu pēc mazuļa piedzimšanas.
Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA ir apmeklējamas bez maksas, taču ar iepriekšēju pieteikšanos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA ir apmeklējamas bez maksas, taču ar iepriekšēju pieteikšanos.

Trešdien, 8. maijā, nodarbība: “Ģimenes un mazuļa miegs”

Kad ģimenē ienāk mazulis, bieži vien sajūk ierastais ģimenes miega režīms. Nodarbība par zīdaiņa miega paradumu veidošanu, miega vajadzībām un īpatnībām, midzināšanu, gulēšanu ārā, gulēšanas grūtībām, kā arī par to, kā par savu miegu un tā kvalitāti parūpēties pašai mammai un tētim. Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.
 

  • Speciālisti: PEP mammas (saīsinājums no – Pirmā Emocionālā Palīdzība) Laura Eglīte-Jefanova un Lāsma Rugāte Van Der Pola. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, iepazīstinot ar veikalā pieejamo aprīkojumu guļamistabas un mazulim drošas guļvietas iekārtošanai.

 

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā.

Reklāma
Reklāma

 

Saistītie raksti