Latvijas lielveikalā pasaulslavens suņu fotogrāfs atver suņu fotostudiju. Vietu skaits ierobežots!

Vācijā dzīvojošais Kristians Fīlers (Christian Vieler) ir viens no slavenākajiem suņu fotogrāfiem pasaulē, kurš jau šonedēļ ieradīsies Latvijā, lai uz divām dienām, 9. un 10. martā, tirdzniecības centrā “Domina Shopping” atvērtu unikālu suņu fotostudiju. Tas ir vēl nebijis notikums Latvijā.
Suņu fotostudijā plānots īstenot aptuveni 30 fotosesijas, kas katra ilgs apmēram 30 minūtes.

FOTO: Publicitātes foto

Suņu fotostudijā plānots īstenot aptuveni 30 fotosesijas, kas katra ilgs apmēram 30 minūtes.

Kristians Fīlers, kurš dzīvo un strādā savā mājas studijā Selmā, netālu no Dortmundes Vācijā,  iemantojis pasaules uzmanību ar ikoniskām fotogrāfijām, kurās redzami suņi, kas ķer gardumus. Fotogrāfam, kuram piemīt izteikta empātija un mīlestība pret šiem četrkājainajiem draugiem, izdodas rast kopīgu valodu ar ikvienu suni un īstajā brīdī nospiest fotokameras pogu, lai iemūžinātu unikālos vaibstus emocionāli piesātinātās un atmiņā paliekošās fotogrāfijās. 

 

Dzīve ar suņiem Kristianam nav sveša. Kopā ar sievu Lindu viņi ik dienu rūpējas par trim mīluļiem — dobermani Anni, jaukteni Tammi un taksi Alfrēdu. 2013. gadā viņš nejauši uzņēma savu pirmo fotogrāfiju, kurā redzams, kā suns ķer gaisā pamestu gardumu. Ar to arī viss sākās: Kristians aizrāvās ar šo ideju un attīstīja pats savu fotogrāfijas stilu.

Martā atvērtajā fotostudijā tirdzniecības centrā “Domina Shopping”, kas būs ekskluzīvi pieejama vien divas dienas no plkst.11.00 līdz 19.00, fotogrāfs momentuzņēmumu fotosesijās iemūžinās iepriekš konkursa kārtībā izvēlētus mūsu pašu vietējos mīluļus – suņus. 

Suņu fotogrāfs Kristians Fīlers.

 

Pavisam abu dienu laikā plānots īstenot aptuveni 30 fotosesijas, kas katra ilgs apmēram 30 minūtes.

Reklāma
Reklāma

 

Līdzās suņu fotostudijai, kurā aktīvi rosīsies Kristians ar savu komandu, tirdzniecības centra apmeklētājiem būs iespēja arī paviesoties ar savu mīluli “Josera” suņu rotaļu laukumā, klātienē skatīt pasākuma zvaigznes suņuka Sepla uzstāšanos, kā arī izmēģināt veiksmi, iegriežot “Josera” laimes ratu un laimējot vērtīgas balvas. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

 

Lai četrkājaino draugu atrašanās tirdzniecības centra "Domina Shopping" telpās būtu patīkama ikvienam apmeklētājam, aicinām lolojumdzīvnieku saimniekus ievērot dažus būtiskus iekšējās kārtības noteikumus:

  • suņiem vienmēr jābūt saimnieka uzraudzībā un pavadā;
  • dzīvnieka īpašniekam jāuzņemas pilna atbildība par līdzi paņemto suni, tai skaitā par tā radīto netīrību, kā arī mājdzīvnieku nodarīto kaitējumu trešajām pusēm;
  • pirms ieiešanas tirdzniecības centrā, aicinām dzīvnieku izstaidzināt, bet gadījumos, ja sunim gadījies nokārtoties iekštelpās, bet saimniekam nav līdzi piemērotu maisiņu, tos var lūgt apsargam, apkopējai vai informācijas centrā;
  • ja saimnieks izlēmis ar suni izmantot eskalatoru, tas jādara, mājdzīvnieku paņemot rokās, tādējādi pasargājot dzīvnieka ķepas. Bet, ja suns ir smags un nav paceļams uz rokām, jāizmanto lifts;
  • pie veikaliem, kuros atļauts ienākt ar suni, izvietota uzlīme zaļā krāsā. Pie veikaliem, kur atrasties ar mājdzīvniekiem nav atļauts – uzlīme sarkanā krāsā.

 

Detalizēta informācija tirdzniecības centra "Domina Shopping" apmeklējumu kopā ar suni atrodama šeit.

Saistītie raksti