Rimi Olimpiskais centrs piedāvā bezmaksas nodarbības bērniem un pieaugušajiem. Vietu skaits ierobežots!

Janvāra izskaņā Rimi Olimpiskais centrs piedāvā bezmaksas nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem, lai jauno gadu sportiskā zīmē var sākt visa ģimene.
Janvāra izskaņā Rimi Olimpiskajā centrā tiek piedāvātas bezmaksas nodarbības “Aerobika ūdenī bērniem”. Nodarbības norisināsies 23., 25. un 30. janvārī no plkst. 16.45 līdz 17.30.

FOTO: Pexels.com

Janvāra izskaņā Rimi Olimpiskajā centrā tiek piedāvātas bezmaksas nodarbības “Aerobika ūdenī bērniem”. Nodarbības norisināsies 23., 25. un 30. janvārī no plkst. 16.45 līdz 17.30.

Jaunā gada sākums ir laiks, kad pildām savu jaungada apņemšanos – vai tas būtu ēst veselīgāk, vairāk lasīt, pavadīt laiku kopā ar mīļajiem, vai arī aktīvāk pievērsties sportam. Speciālisti norāda, ka ieviest un uzturēt jaunizveidotos ieradumus atvieglo kāds domubiedrs vai atbalsta mehānisms – vai tas būtu dzīvesbiedrs, radinieks, vai pat paša bērns.

 

Bezmaksas Aerobika ūdenī bērniem

Janvāra izskaņā Rimi Olimpiskajā centrā tiek piedāvātas bezmaksas nodarbības “Aerobika ūdenī bērniem”. Nodarbības norisināsies 23., 25. un 30. janvārī no plkst. 16.45 līdz 17.30, un tās vadīs sertificēta trenere Marita Kalniņa. Nodarbības ilgums ir 45 minūtes, un tā paredzēta bērniem vecumā no 10 līdz 14 gadiem, tomēr, iepriekš sazinoties, iespējams pieteikt arī jaunākus bērnus. 

 

Reklāma
Reklāma

Aerobika ūdenī bērniem ir vispusīgs fiziskās aktivitātes treniņš ūdenī, kurā jautrā gaisotnē un mūzikas pavadījumā tiek izpildīti dažādi vingrojumi, izmantojot peldēšanas tehnikas kustības un rotaļu elementus. Peldētprasme nav obligāta prasība, lai piedalītos nodarbībā, tomēr bērns nevar baidīties no ūdens. 


Intervāla treniņš pieaugušajiem

Savukārt pieaugušajiem tiek piedāvāts bezmaksas “Intervāla treniņš”. Nodarbība norisināsies 27. janvārī Signijas Rancānes pavadībā. Intervāla treniņš ir vidējas intensitātes grupu nodarbība, kas būs piemērota gan iesācējiem, gan entuziastiem ar iepriekšēju fizisko sagatavotību. Turklāt tā būs piemērota sportotgribētājiem jebkurā vecuma grupā – kā jauniešiem, tā arī pieaugušajiem un aktīviem senioriem. Nodarbību veido trīs daļas – iesildīšanās, spēka un kardio intervāli un atsildīšanās. Nodarbību laikā tiek trenētas visas galvenās ķermeņa muskuļu grupas. Intervāla treniņi būs īpaši piemēroti tiem, kam ir vēlme attīstīt sava ķermeņa spēku, muskuļu hipertrofiju un izturību. Trenere atgādina, ka regulāri treniņi palīdzēs mazināt ķermeņa svaru, uzlabos sirdsdarbību, kā arī parūpēsies par labu garastāvokli.


Rimi Olimpiskais centrs norāda, ka vienai personai ir iespēja pierakstīties uz vienu bezmaksas nodarbību kādā no norādītajiem datumiem. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ pieteikšanās nodarbībām ir obligāta, zvanot pa tālruni 67387710.

Saistītie raksti