Vieta, kur sasildīties un atvilkt elpu ģimenes pastaigu laikā

Svētki ir skaisti ne tikai ar to, ka varam kopā svinēt un priecāties, bet tos gaidām arī tāpēc, ka gaidāmas papildu brīvdienas. Katrā ģimenē ir savas tradīcijas, ko šajās dienās sadarīt, taču teju visās vienojoša aktivitāte ir pastaigas visiem kopā.
Vieta, kur ikviens atradīs savām garšas kārpiņām tīkamāko dzērienu un ne tikai.

FOTO: Publicitātes foto

Vieta, kur ikviens atradīs savām garšas kārpiņām tīkamāko dzērienu un ne tikai.

Spirdzinošs ziemīgais gaiss, nebēdnīgas sarunas, kārtīga izsmiešanās, izskriešanās un apkārt esošo brīnumu ieraudzīšana – ģimenes pastaigām ir tik daudz plusu, ka tos visus uzskaitīt ir teju neiespējami. Taču skaidrs ir viens – lai pietiktu spēka visām aktivitātēm, vajadzīgs arī atpūtas brīdis. 

 

Ģimenei draudzīga vieta, kur izbaudīt brīvbrīdi un arī nobaudīt patiešām gardu kafiju visdažādākajās tās niansēs, ir “Ezīša kofīšops” un “Ezītis Miglā”. 

 

 

Tie abi ir radinieki un izvietojušies gan daudzviet galvaspilsētā, gan citviet Latvijā. Kā jau no vienas saimes nākušiem, “Ezīša kofīšopā” un visos “Ezītis Miglā” mājīgajās kafejnīcās ir pieejama vienlīdz labas kvalitātes kafija, kas gatavota no tepat, Latvijā, grauzdētām kafijas pupiņām. 

 


 

Atvilkt elpu un palutināt savas garšas kārpiņas ar kādu kafijas dzērienu iespējams, gan baudot to klātienē, gan paņemot līdzi un malkojot pastaigas laikā. Dzērienu klāsts ir patiešām plašs, tāpēc savējo atradīs pat izsmalcinātākie kafijas baudītāji, kā arī pieejami dzērieni bērniem, tātad – bez kofeīna.  

 

Reklāma
Reklāma

Starp citu, kafijas līdzņemšanai paredzēto krūzīšu dizains ir mākslinieces Sandas Undzēnas roku darbs. Tā teikt, bauda arī acīm un sirdij. 



 

Atlaides, atlaides

Jā, arī Ezītis parūpējies par to, lai sagādātu prieku saviem apmeklētājiem ne tikai ar izcilas garšas un kvalitātes produktiem, bet arī ar feinām atlaidēm. 

  • Katru dienu ir iespēja saņemt 10 % atlaidi kafijas dzērieniem, ja nāc ar savu līdzņemšanas krūzi.
  • Katru pirmdienu visās “Ezītis Miglā” kafejnīcās tiek atzīmēta "Kafijas pirmdiena", kad visi kafijas dzērieni ir nopērkami ar 15 % atlaidi.

 

 

Latvijā grauzdētā kafija pieejama visās “Ezītis Miglā” kafejnīcās – Rīgā, Siguldā, Jelgavā, Ogrē un Daugavpilī, kā arī Rīgas “Ezīša Kofīšopā”. 

 

Visas adreses, pasākumu afišas, īpašie piedāvājumi un cits aktuālais info atrodams ŠEIT

Saistītie raksti