Kosmiskie Ziemassvētki Pakrojas muižā: īpaša programma skolēniem arī latviešu valodā

Jau mēneša beigās, sākot ar 25. novembri, Lietuvas Pakrojas muižā sāksies Baltijā lielākais ziemas festivāls "Ziemassvētku kosmosa stacija".
Šogad sagatavota īpaši bērniem paredzēta dienas programma, kura būs pieejama arī latviešu valodā.

FOTO: Publicitātes foto

Šogad sagatavota īpaši bērniem paredzēta dienas programma, kura būs pieejama arī latviešu valodā.

15 hektārus lielā muižas teritorija pārvērtīsies par kosmosa staciju un iepriecinās viesus ar unikālām gaismas laternu kompozīcijām, iespaidīgiem lāzeru un uguns šoviem, daudzveidīgām svētku programmām visai ģimenei, rosīgiem Ziemassvētku tirdziņiem, tikšanām ar Salaveci un daudz ko citu.  

 

 

Šogad organizatori cita starpā ir sagatavojuši īpaši bērniem paredzētu dienas programmu, kura būs pieejama arī latviešu valodā. 

 

Pakrojas muiža aicina skolēnus no Latvijas piedalīties programmā “Mazo astronautu Ziemassvētku lidojums” un doties aizraujošā kosmosa ceļojumā. 

 

Dalībnieki uzzinās daudz interesantu faktu par kosmosu, planētām un Ziemassvētku vēsturi, viņus sagaida Ziemeļzvaigznes pasta nodaļa, kur rakstīt vēstules Ziemassvētku Vecītim, Ziemassvētku tēja ar cepumiem, un, protams, tikšanās ar pašu starpgalaktisko Ziemassvētku vecīti, kurš pārsteigs ar saviem priekšnesumiem, iemācīs kosmiskās valodas un aicinās kopā nodejot astronautu deju. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Programma paredzēta 1.-5. klašu skolēnu grupām un latviešu valodā norisināsies 20. decembrī. 

 

Nepieciešama astronautu iepriekšējā pieteikšanās lidojumam: danute@pakruojo-dvaras.lt, +370 657 48479.

 

 

Ziemas festivāls "Ziemassvētku kosmosa stacija" Pakrojas muižā priecēs apmeklētājus katru piektdienu un brīvdienās no 25. novembra līdz 14. janvārim. Svētku periodā, no 25. decembra līdz 1. janvārim, festivāls būs atvērts katru dienu.

 

Saistītie raksti