Vecrīgas modināšanas nedēļa sāksies ar garšu festivālu un bezmaksas ekskursijām

No 10. līdz 19. martam “Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra” (RITA) sadarbībā ar “Latvijas bāru asociāciju” un Vecrīgas restorāniem organizē “Vecrīgas modināšanas nedēļu”, kuras ietvaros notiks dažādi pasākumi, tostarp arī gardēžiem paredzēti. 
Arī bērni varēs pārbaudīt savas ēst gatavošanas prasmes Mazo pavāru Street Food ēdienu gatavošanas darbnīcā.

FOTO: Publicitātes foto

Arī bērni varēs pārbaudīt savas ēst gatavošanas prasmes Mazo pavāru Street Food ēdienu gatavošanas darbnīcā.

Svētki jāsāk ar kārtīgu maltīti! Divu dienu garumā Vaļņu un Kaļķu ielā būs iespēja piedzīvot daudzpusīgu garšu festivālu, bet, kad pienāks atpūtas brīdis, doties bezmaksas ekskursijā gidu pavadībā cauri Vecrīgai.

 

“Vecrīgas modināšanas nedēļa” tiks atklāta 10. un 11. martā ar Street Food festivālu un turpināsies līdz 19. martam ar Vecrīgas restorānu un bāru nedēļu. 

 

Street Food festivāla laikā divu dienu garumā Vaļņu un Kaļķu ielā apmeklētajiem būs iespēja nobaudīt daudzpusīgu ēdienu izvēli no dažādām pasaules virtuvēm, piedalīties aso spārniņu izaicinājumā, kā arī bērni varēs pārbaudīt savas ēst gatavošanas prasmes Mazo pavāru Street Food ēdienu gatavošanas darbnīcā. 

Visu pasākuma norises laiku apmeklētājus izklaidēs DJ, notiks dažādi konkursi un atjautības uzdevumi lieliem un maziem. 

 

Pasākuma norises laiks: 

  • 10.martā – no plkst. 18.00 līdz 22.00,
  • 11. martā – no plkst. 12.00 līdz 22.00.

 

Reklāma
Reklāma

Vecrīgas restorānu un bāru nedēļa priecēs gardēžus no 10. līdz 19. martam. 18 Vecrīgas restorānos būs īpašie piedāvājumi 3 kārtu ēdienkartei, kā arī gardi pārsteigumi bērniem. Savukārt 14 Vecrīgas bāri aicina ciemos no jauna iepazīt Vecrīgas nakts dzīvi. 

 

Bāros apmeklētājus iepriecinās dažādi “laimīgas stundas” piedāvājumi, #TavaVecrīga kokteilis un akcija ar iespēju laimēt 2 biļetes uz šīs vasaras festivālu “Postivus”. 

 

Bezmaksas ekskursijas

11. martā interesenti ir aicināti izmantot iespēju, doties bezmaksas ekskursijās gida pavadībā pa Vecrīgas ielām. Pastaigu laikā dalībnieki uzzinās, kādus nostāstus un teikas glabā vecpilsētas mūri, šos faktus pasniedzot aizraujošā un interesantā stāstījumā. 

 

Pieteikties ekskursijām ir iespējams, aizpildot anketu:

  • ekskursijai plkst. 12.00 ŠEIT
  • ekskursijai plkst. 14.00 ŠEIT
  • ekskursijai plkst. 16.00 ŠEIT

Saistītie raksti