Tēva dienas festivālā ģimenes dāvanā varēs saņemt ozola stādu savam dārzam

Šogad Tēva dienas festivāls notiks svētdien, 11. septembrī, Vērmanes dārzā no plkst. 12.00 līdz 16.00, un tā ietvaros ģimenes dāvanā varēs saņemt ozola stādu – miera ozolu.
Vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv Tēva dienā ģimenēm jau tradicionāli dāvina ozola stādu, ko sarūpējuši Latvijas valsts meži.

FOTO: Publicitātes foto

Vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" Tēva dienā ģimenēm jau tradicionāli dāvina ozola stādu, ko sarūpējuši Latvijas valsts meži.

Vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" Tēva dienā ģimenēm jau tradicionāli dāvina ozola stādu, ko sarūpējuši Latvijas valsts meži. Kopumā pie ozoliem varēs tikt 100 ģimenes, kurām ir sava vieta, kur vareno koku iestādīt.

“Vēlamies, lai šis Tēva dienas ozols kļūst par ģimeņu miera oāzi – vietu, kur ļaut norimties prātam, kur smelties spēku, kur līgt un domāt mieru – sevī un pasaulē,” 

teic Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja, Tēva dienas festivāla rīkotāja. Pasākuma organizatori festivālā ģimenēm, kuras vēlēsies tikt pie sava miera ozola, līdzi stādam dos arī pamācību, kā labāk ozolu iestādīt un aprūpēt.

 

Reklāma
Reklāma

Jau ziņots, ka šogad Tēva dienas gājiens un festivāls ir veltīts tēviem Latvijā un Ukrainā. Gājiens, kā ierasts, no plkst. 12.00 norisināsies pa Brīvības ielu (sākums pie Brīvības pieminekļa) un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur festivāla gaisotnē dienas garumā gaidāma plaša aktivitāšu un kultūras programma ģimenēm ar bērniem. Ieeja bez maksas.

Saistītie raksti