27. augustā ELKOR Plaza pasākums visai ģimenei. Zinātne un skola!

Bezmaksas cukurvate un atlaides skolas precēm līdz 30%, radošās darbnīcas, modes skates, ēdienu un dzērienu degustācijas un tehnikas prezentācijas! Fotografēšanās ar Čeizu no "Ķepu patruļas" un Minionu! Tas viss jau 27. augustā ELKAO Plaza pasākumā visai ģimenei.
Visiem bērniem salda cukurvate dienas garumā BEZMAKSAS!

FOTO: Publicitātes foto

Visiem bērniem salda cukurvate dienas garumā BEZMAKSAS!

27. augusta pasākumu programma

Zinātne un skola - izklaide visai ģimenei!

 

  • 12:00 – 14:00 dažādu kārumlietu degustācijas;
  • 12:00 – 17:00 kafijas, tējas un vīna, delikatešu prezentācijas un degustācijas.

 

Foto kopa ar atraktīvo Čeizs – ķepu patruļas policijas suņuku – un Minjonu sagādās prieku visai ģimenei!

 

  • 12:00 – 17:00  LIELĀS KOKA SPĒLES!

Atraktīvas galda spēles ģimenei un draugu lokā. Pamēģiniet vilciņa labirintu, dīvaino četrinieku, spoguļkasti un vēl citas. Sacensību gars liks pamosties azartam pieaugušos un bērnos, kā arī sagādās patiesu prieku. Spēļu noteikumus palīdzēs izprast un apgūt spēļu meistari.

 

  • 12:00 – 17:00  Ātruma sacensības ar Super MarioKart spēli! 

Piedalies aizraujošā ātrumu braukšanas spēlē. Vienlaicīgi var spēlēt 4 dalībnieki, ātrākais saņems 5 Eur dāvanu karti. Super balvas uzvarētājs ar visātrāko dienas laiku tiks noteikts 17:30 un saņems papildus balvu 100 vērtībā! 

 

  • 12:00 – 17:00 TIK TOK – kopā ar ELKOR PLAZA!

Sagatvo un publicē savu foršāko TIK TOK stāsta video 27.08. ELKOR PLAZA! Atstāj savu Nik name uz  tāfeles veikalā TIK TOK stūrī, lai varam ar tevi sazināties. 28.augusta populārākais video saņems 100 eur dāvanu karti no Elkor Plaza. 

 

  • 13:00 – 13:30 Bērnu modes skate!

Modeļu agentūra “Babočka”, parādīs jaunākās modes tendences, kā stilīgi un interesanti sagatavoties 1. septembrim kopā ar Elkor Plaza.

 

  • 14:00 – 14:30 Bērnu modes skate!

 Modeļu agentūra “Babočka”, nodemonstrēs apģērbu komplektus, kā saģērbties ikdienas skolas gaitām kopā ar Elkor Plaza.

 

  • 15:00 – 16:00 – Laboratorium zinātniskais šovs!

Ņem līdzdalību interaktīvajā šova priekšnesumā un saņem atbildes uz sarežģītiem zinātniskiem jautājumiem. Lieliem un maziem, pārsteigumi no zinātniskās pasaules, eksperimenti un zinātniskie triki, kā arī zinātne no cita skatu punkta. Interaktīvie uzvedumi būs maksimāli noderīgi un interesanti ikvienam apmeklētājam

 

  • 12:00 – 17:00 Eksperimenti ar papīru un gaisu - radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem!

Jā, eksperimenti ir iespējami ne vien ar papīru, bet arī ar gaisu! Šoreiz Elkor Plaza radošajās darbnīcās vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" piedāvās paša rokām izgatavot lidojošas, piepūšamas un priecīgas rotaļlietas no papīra. Jā, un to iekustināšanai būs vajadzīgs gan spēks, gan gaiss! Būs iespēja iemācīties pagatavot: papīra vilciņu, gaisa briesmonīti un raibo karuseli.

 

Visiem bērniem salda cukurvate dienas garumā BEZMAKSAS!